Nebývam v ZA takže ti nepomôžem. Inak pri slove skinhead každému (aj mne) prídu na um rasistické svine, ale dal som si námahu a opýtal sa na SHARP tety wiki. Myslím, že táto diskusia bude "pod palbou"
Fakt nechcem patriť ku fašistom čo si myslia že sú skinheads a pritom nemajú s touto kultúrou nič spoločné! Skutoční skinheads nikdy neboli rasisti a fašisti ako si to vysvetľuje väčšina spoločnosti. A môžu za to novinári ktorí majú slovíčko skinhead veľmi radi a radi ho používajú.
SHARP nie sú potkany ale ľudia ( @majo16 ) a nie feťáci ale tradicionálni skinheads proti rasizmu ( @semhamforas ), to len tak píšem ak ste nazi psychopati čo nevedia po anglicky a veria každej pejčovine ktorá nejakému vášmu fýrerovi padne z dutiny ústnej
@jufu13 Mali by byť, ale nejak strašne moc nie, v Trenčíne asi viac.. Ja moc ľudí zo ZA nepoznám, ak chceš tak sa spýtam dakoho..
Šak jak si zo ZA alebo blízkeho okolia tak dakedy zájdi do Sofie alebo do Smerru na nejaký koncert a isto tam dakto bude
Ďakujem! @waagbistritz69 za radu! Som rád že máš prehľad vo veciach. Nie ako podaktorý vo svojich komentoch vyššie. Skúsim pozrieť niekedy ten koncert!
aha! tak to som netušil že myslíš toto. v každom prípade si kuriatko daj! asi si hladný! ale téma neznela Vplyv teorie relativity na pečené kurča na smotane pri hypervysokych teplotách, to si si splietol ! ale v časti tém JEDLO to možno nájdeš!
@semhamforas Očividne ich nejak blízko poznáš strašne veľa, teda asi všetkých, no a toto všetko » nstreetart.wordpress.com tiež zrejme robila nejaká feťácka rozviedka a nie tvoji kameraden, potom to čo si písal nie sú blbosti, to máš pravdu..
@semhamhamham ja na teba nemám slov. najprv som sa smiala, teraz mi je smutno. tak som ti nakreslila obrázok. retardovaná ovečka, pretože si jeden zo stáda zmanipulovaných ľudí bez vlastného názoru.
niektoré príspevky v tejto téme sú fakt ódou na blbosť...
zakladateľ, pridaj sa radšej k náckom, tam nenájdeš nikoho, kto sa k nim pridal len aby niekam patril. navyše potom môžete prespejovávať cudzie grafiti svojou propagandou, vykrádať cudzie logá pre svoju propagandu a všelijako inak ukazovať to, že všetci ste bohato rozumovo vybavení. narozdiel od antifákov, spomedzi ktorých má kúsok mozgu iba waagbistritz, aj to len preto, lebo mu na koncertoch nechcú predať heroín.
Koľkokrát si chceš od niekoho prečítať, ako si serieš do huby, keď na argumenty, čo robia náckovia odpíšeš, že "to nie sú praví náckovia" a následne hodíš všetkých antifákov do jedného vreca a spravíš zo všetkých feťácke sprejujúce decká? ...
Budem si asi robiť čiarky, koľkokrát ti bude treba nejakú samozrejmú vec pripomenúť ...
@waagbistritz69 sorry že som SHARP komunitu prirovnal k potkaníkom a tým som hlboko ranil tvoju Antifašistickú dušičku ale ja som sa v tejto komunite nejaký čas pohyboval a viem čo sú zač a ako trávia svoje volné krčmové chvílky s cigánčekmi po krčmách a fetovaním toluénu ale tak .. vy ste iní správni , dobrí ... ako všetci
@majo16 To odkiaľ si? Vážne ma to zaujíma Trochen viac ako urážky nejakej komunity (či som alebo nie som jej "členom") mi vadia urážky mojej osoby, ale v pohode, skoro si trafil
Toluén nefetujem, myslím že to sa dá povedať aj o každom šarpovi čo poznám.. Hm, v krčme som párkrát bol, dúfam že mi to odpustíš.. S Cigánmi som na pivko ešte nebol, ale ak by som sa s nejakými poznal tak by som kľudne zašiel.. Je to všetko? Kádrový posudok spísaný? Budem na redwatchi alebo už som?
Nejsom správny a dobrý, iba nejsom úplný dement jak ty..
@majo16 viem, že si nereagoval na mňa, ale ja na teba musím... kde si to nabral, že sharperi fetujú toluén? to jedine tak v tej pesničke od Projekt Vandal - Bonus... a tam je to určite zo skúseností ... a za to, že sa bavím s pár cigáňmi, to robí zo mňa zlého človeka? ale ano, pre teba určite .. a prepáč, že som feťák, keď fajčím a občas si vypijem (presne to isté, čo robí väčšina vašich ,,členov" )... a len pre informáciu, trávu nehulím a ani potom netúžim, len kebyže chceš niečo povedať
ze vas sama blbost nefackuje) sa zobudte uz a pochopte ze nejaki s konom zrazeni wanna-be pankaci alebo fetky co si myslia ze zasadnym sposobom ovplyvnuju antifasisticku scenu ked najebani kricia na demonstracii "stop fasizmu" nie su ziadni "ANTIFAci" ale len proste nejaki radoby sympatizanti o ktorych by samotni ludia v antifasistickom hnuti radsej na demonstraciach ani nevideli. Ludia ktori sa podielaju na aktivnom antifasistickom odpore vam ostanu navzdy skryti a stretnete sa s nimi akurat tak ked od nich dostanete raz na picu. Aj to mozno nie, lebo ste priliz bezvyznamni aby sa vami niekto zaoberal a neskor aj tak urcite prezleciete kabat) Kazdopadne - ak sa pozriete do historie tak je to prave "NS" hnutie ktore ponuka jedine bandu pripitych agresivnych nevzdelanych fasistov. Prestante obvinovat ostatnych za svoje neuspechy a konajte za seba. Nie za politicke strany a vymyslenych vodcov.
jebem ja na túto prehnitú lavičácku diskusiu .. presne ako povedal @semhamforas spomente si za koho ste bojovali keď budeme zaplaveny turkami a moslimami a podobnou zberbou :/
@ancientpedestrian .. nie nie nedošli .. myslím že Voltaire toto pekne vystihol : "Nikdy nerobím tú chybu aby som sa hádal s ľuďmi ku ktorých názorom nemám úctu"
Asi tisíckrát mi napadla ďalšia vec, ktorú napísať k tomuto fóru, ale napokon som ostala bez slov a keď budem tento víkend doma, tak určite zavolám našim bystrickým ťažkým gangsta Antifa chlapcom, pofetujeme nejaký ten toluén, rozjebeme huby zopár náckom, pichneme si svoju dávku Háčka a nasprejujeme zopár historických budov.
Šak sme antifašisti, tak to nutne musí prebiehať takto!!! Neexistuje, žeby sa nejaký človek, ktorý nikdy k antifašistovi ani nepričuchol, mohol v ich súdení mýliť a trepať hovadiny!
@semhamforas mam pre teba novinku:dost vela tzv.nacionalistov ci ako si to teraz hovoria su alkaci a obcas si snupnu aj nejaky ten prasok a neni to prasok na pranie
jufu13..takže ak sa budeš pravidelne v ZA kapriť v Sofií určite tam nájdeš SHARPA ..ja som ich už zopár v ZA stretol..a viem že sa poväčšinou zdržujú v Sofii
@jufu13 Uvedom sa chlapče!!! Si myslíš že byť skinheadom je niečo super? Mám brata skinheada-SHARP.... No mal som.. Teraz ľutuje že sa kedysi k takémuto niečomu priznával! Ale veď je to len môj názor...
Ale pochybujem že byť Skinheadom ti niečo prinesie do života... maximálne bitky , chlastanie a možno aj tie drogy.... Nehovorím že Skinheadi berú drogy... Nóóó ak nerátam cigarety a alkohol....
@kiko10 Nejde o to či to je ,,super,, ide o to ľuďom priblížiť čo sú to zač a že to nie sú rasistické hajlujúce hovadá! A drogy, chlast, cigarety tak to vôbec neuznávam a som proti tomu! Mne stačí keď vidím mojich ex-spolužiakov aké z nich vyrástli fetky a spitiny a mám dosť. Tvojho brata je mi ľúto, ale on isto vedel prečo bol tým čím bol a to že je niekto voči rasizmu a fašizmu je podľa teba neprínosné? rád by si bol keby tebe niekto pošpinil kult alebo skupinu niečím tak chorým ako je fašizmus? Samozrejme rešpektujem tvoj názor a tvojho brata si váž, lebo nie každý je ochotný bojovať aj za druhého a nedajbože položiť zaň život!
@kiko10 Nejde o to či to je ,,super,, ide o to ľuďom priblížiť čo sú to zač a že to nie sú rasistické hajlujúce hovadá! A drogy, chlast, cigarety tak to vôbec neuznávam a som proti tomu! Mne stačí keď vidím mojich ex-spolužiakov aké z nich vyrástli fetky a spitiny a mám dosť.A to že je niekto voči rasizmu a fašizmu je podľa teba neprínosné? rád by si bol keby tebe niekto pošpinil kult, rodinu alebo skupinu niečím tak chorým ako je fašizmus? a ešte by ma zaujímalo čo sa stalo tvojmu bratovi
som clenom hnutia s.h.a.r.p. mam 35 rokov. byvam nedaleko kosic. chem zorganizovat stretnutie privrzencov a dohodnut, ako konecne nakopat tych rasistov.
ide o to, ze niektori sharp zabudli, co sa od nich ocakava. a to je boj proti white power a nie sediet doma za pecou. kto ma zaujem popisat, tak...malyhobit35@gmail.com
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
@jufu13 Mali by byť, ale nejak strašne moc nie, v Trenčíne asi viac.. Ja moc ľudí zo ZA nepoznám, ak chceš tak sa spýtam dakoho..
Šak jak si zo ZA alebo blízkeho okolia tak dakedy zájdi do Sofie alebo do Smerru na nejaký koncert a isto tam dakto bude
Inak hneď prvý článok je ako vidíš cross nápisu antifa nápisom odpor.org, daj si brýle..
Ja som tam nič nečmáral, ani nenesiem zodpovednosť za ľudí ktorí hej
Na koľkých anťifa koncertoch si bol a prečo si tam zháňal drogy?
zakladateľ, pridaj sa radšej k náckom, tam nenájdeš nikoho, kto sa k nim pridal len aby niekam patril. navyše potom môžete prespejovávať cudzie grafiti svojou propagandou, vykrádať cudzie logá pre svoju propagandu a všelijako inak ukazovať to, že všetci ste bohato rozumovo vybavení. narozdiel od antifákov, spomedzi ktorých má kúsok mozgu iba waagbistritz, aj to len preto, lebo mu na koncertoch nechcú predať heroín.
ja robím koncerty už dosť dlho a stále sa mi to nepodarilo
Koľkokrát si chceš od niekoho prečítať, ako si serieš do huby, keď na argumenty, čo robia náckovia odpíšeš, že "to nie sú praví náckovia" a následne hodíš všetkých antifákov do jedného vreca a spravíš zo všetkých feťácke sprejujúce decká? ...
Budem si asi robiť čiarky, koľkokrát ti bude treba nejakú samozrejmú vec pripomenúť ...
Toluén nefetujem, myslím že to sa dá povedať aj o každom šarpovi čo poznám.. Hm, v krčme som párkrát bol, dúfam že mi to odpustíš.. S Cigánmi som na pivko ešte nebol, ale ak by som sa s nejakými poznal tak by som kľudne zašiel.. Je to všetko? Kádrový posudok spísaný? Budem na redwatchi alebo už som?
Nejsom správny a dobrý, iba nejsom úplný dement jak ty..
ze vas sama blbost nefackuje) sa zobudte uz a pochopte ze nejaki s konom zrazeni wanna-be pankaci alebo fetky co si myslia ze zasadnym sposobom ovplyvnuju antifasisticku scenu ked najebani kricia na demonstracii "stop fasizmu" nie su ziadni "ANTIFAci" ale len proste nejaki radoby sympatizanti o ktorych by samotni ludia v antifasistickom hnuti radsej na demonstraciach ani nevideli. Ludia ktori sa podielaju na aktivnom antifasistickom odpore vam ostanu navzdy skryti a stretnete sa s nimi akurat tak ked od nich dostanete raz na picu. Aj to mozno nie, lebo ste priliz bezvyznamni aby sa vami niekto zaoberal a neskor aj tak urcite prezleciete kabat) Kazdopadne - ak sa pozriete do historie tak je to prave "NS" hnutie ktore ponuka jedine bandu pripitych agresivnych nevzdelanych fasistov. Prestante obvinovat ostatnych za svoje neuspechy a konajte za seba. Nie za politicke strany a vymyslenych vodcov.
a tým, že som to sem teraz napísal, sa to stalo svätou pravdou.
Šak sme antifašisti, tak to nutne musí prebiehať takto!!! Neexistuje, žeby sa nejaký človek, ktorý nikdy k antifašistovi ani nepričuchol, mohol v ich súdení mýliť a trepať hovadiny!
Ja fakticky nemám slov.
Ale pochybujem že byť Skinheadom ti niečo prinesie do života... maximálne bitky , chlastanie a možno aj tie drogy.... Nehovorím že Skinheadi berú drogy... Nóóó ak nerátam cigarety a alkohol....