Neviete o nejakom štipendiu,pomocou ktorého by som mohla študovať na strednej škole v zahraničí ???Je mi jedno,v akom štáte !
Ahojte..neviete náhodou o nejakou programe alebo organizácii,ktorá poskytuje štipendium -buď úplné alebo čiastočné na štúdium štúdium na zahraničnej STREDNEJ škole ????Na štáte mi v podstate nezáleží.UWC A OSF už poznám ....Poznáte nejaké iné agentúry ???
V Libii .... mozes si vybrat m4 profesiu, alebo ako-47 , pre inteligentnejsich je tu aj nadstavba - zaklady pouzivania rucnych granatov. Potom je uz na tebe, ci chces ist do terenu, alebo si este urobis pedagogicke menimum a ostanes to ucit. Potrebujes len na listok
jááj sory ja že vysokoškolské tak 3 roky od Slovenska chodili študenti do zahraničia na rok..ja som bola v Írsku v 3 ročníku..ale teraz to asi skončilo :/ skús na google niečo nájsť..sú také štipká, že časť si zaplatíš ty a časť tá škola, štát a pod.
@hopedelight nasa vlada nema dovod platit stipendium v inom state .. a ina vlady tiez ak niekto nedosahuje ozaj excelentne vysledky v nejakom smere .. naco aj ?
@dia14 Cau Dia, ja som bola s yfu (plateny pobyt), ale viem, ze do niektorych krajin davaju stipka. podmienky neviem, na stranke to asi bude. Ale viem, ze do USA nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
v Škótsku je bakalárske štúdiu na viacerých školách zdarma, alebo neviem či sa dá povedaťže zdarma, ale nemusíš platiť... skús pozrieť túto stránku:
www.studiumuk.sk
To sú takí dvaja chalani čo tam študujú a poskytujú info. Písali tam niečo o týchto školách v Škótsku.