mam nevlastneho brata ale nezijem s nim ma pet rokov a je to vlastne otcov syn ktoreho ma s novou zenou, al etak vychadzam snim v pohode no a mamin priatel ma zas tri deti, dve ziju s ich ,mamou takze ich stretavam len obcas ale s malym ten ma dvanats vychadzam super, starsia ma tolko co ja a je to pipka ale ta najstarsia ma sedemnast ta zije s otcom takze s nou travim vela casu niektore vikendy a sviatky a s tou si rozumiem perfektne ale ona j ev poslednej dobe taka divna asi ma nikdy nebud emat tak rada ako ja ju bo som predsa len dcera otcovej frajerky..no neviem..
no...zaujimave...moj tatko ma syna z 1.manzelstva, par krat sme sa videli,naposledy asi 5rokov dozadu,a teraz som si ho nasla na nete, napisala mail a uz par dni piseme kazdy den vecer na icq,byva totiz v CR a na Slovensko nechodi casto , ale slubil, ze sa stretneme este tento rok..Strasne som sa bala, ked som mu pisala, nevedela som, ako bude reagovat, ale je uplne skvely..fakt mam konecne pocit, ze sa mi nieco podarilo
mám troch nevlastných súrodencov ale nehovoria po slovensky takže pohoda, a nebývam s nimi - oni bývajú v Dánsku a stretávame sa len na dovolenke alebo tak, čiže zriedkavo. A ešte sú to krpci (najstarší má 13) No ale tak mám nevlastného bratranka s ktorým by som sa chcela zblížiť ale nejak to nejde :/
Nemám anis i to neviem predstaviť takto je to ok pekne rodinka po kope nerozvedený rodičia paráda dom nadedine auto..pohoda čo sy vaic možeš priať XD a ešte psíík mačičky...a tie susedove kravyyy jebnute!!! XD
mam nevlastnych surodencov 3 to mala mama v prvom manzelstve a nikdy som nepocitovala, ze su nevlastni AZ teraz som rozmyslala, ze ci som nebola pre nich nieco, ako votrelec ale nikdy som to nepocitovala...
a este mam 2 sestry..ale tie som v zivote nevidela a ani nechcem a nemam zaujem
moj bracho je myslim ze fajn, len zatial piseme len cez net, byva daleko, ale aj tak, je blbe drzat v tajnosti doma, ze si s nim pisem, zbytok rodiny totiz nema vobec zaujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
milujééééééééééém ho... am desat a nechá sa neuveritelne ovplyvnovat! DDDDDDDDDd
júúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§§
Nech ziju nevlastní surodenci!
ta jeho zenska ma 2 synov,co sa tyka vychadzania si s nimi tak velmi dobre,aj s tou jeho frajerkou
a este mam 2 sestry..ale tie som v zivote nevidela a ani nechcem a nemam zaujem
juuj mam ja pestry zivot
ale tak neberiem si to k srdcu,lebo ona nezdravi skoro nikoho,tak ja sa nestazujem...