Ahojte, chcela som sa spýtať, či niekto náhodou nemá skúsenosti s nevoľnosťou bezprostredne po cvičení alebo hocijakej námahe. Ak niekto má alebo mal podobný problém alebo by mi aspoň vedel poradiť čo mám s tým robiť, bola by som rada. Ďakujem
@semhamforas Lenže vieš ja cvičím už asi dva roky a stáva sa mi to až posledné dva tri mesiace a pred tým nikdy nič. Ja viem že sa to stáva ale predtým sa mi to nikdy nestalo a teraz keď už mám ako takú kondíciu sa mi to začal stávať pravidelne.
@taylor28 Zažívam presne to isté. Zachváti ma horúčava, zahmlené pred očami, odlflashovaný totálne...neviem v čom je problém...tlak, srdce, kondícia? Netuším...
@bloodypunk áno aj ja som si myslela, že to môže byť týmto a tak som si na to dávala pozor, ale nejaký extra účinok to nemalo. Ale je pravda to, že možno po tej aktivite som hladná a preto mi začne byť zle a potom už nejem vôbec. S tým to môže mať súvis.
mne sa presne toto stávalo keď som rapídne schudla a bola som chudokrvná, zrazu som miesto 15km na korčuliach nedala ani 2 lebo mi prišlo nenormálne zle chvíľkami som si myslela že odpadnem.. začala som brať železo, normálne jesť a keď som potom chodila korčuľovať s kamarátom tak som si zase vpohode dávala 15km.. no keď som išla bez neho tak mi prišlo zas zle ja už začínam mať pocit že to môže byť aj psychika alebo ja už neviem..
ako sa spomína v @3 môže to byť niečo so srdcom.. pokiaľ cvičíš už dlho.. a nestávalo sa ti to.. ja som mala podobný problém..a potom som s tým bola u lekára a zistili, čo to je.. alebo to môže byť vyčerpanosť organizmu, ak nemáš dostatok spánku a oddychu alebo aj hlad.. ináč držím palce aby sa to dalo do poriadku
Je to celkom bezné - stáva sa mi to niekedy aj teraz, že som po cvičení malatný, je mi blbo a chce sa mi spať. To ale po chvíľke prejde... A to už nejaký ten čas cvičím Nič to nieje, neboj sa...
ja ho mám už dlhšie veľmi nízky a momentálne som sa dostala do takého štádia, že som si dnes ráno odbehla tradičnú trasu, zastavila som sa pri byte a skoro som odpadla...všetko sa mi začalo točiť a začalo ma napínať...
no tiež sa mi to stáva, keď prudko zmením polohu, vstanem, alebo si sadnem....
ale snáď to u teba nebude nič vážne veľa pi, poprípade skoč k lekárovi a uisti sa v tom, aký máš krvný obraz
dýchaš správne pri cvičení ? môže to spôsobiť aj nedostatok kyslíka pri námahe... mne sa to stáva tiež ale ja to mám priamo spojené s nesprávnou činnosťou srdca a pri väčšej námahe sa nestíha prekrvovať a nedostáva sa dosť kyslíka... tak ma napadlo či správne dýchaš pri cvičení :/ ked tak chod za doktorom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
nie si tehotna?
ale skús si odsledovať aj krvný tlak...
ja ho mám už dlhšie veľmi nízky a momentálne som sa dostala do takého štádia, že som si dnes ráno odbehla tradičnú trasu, zastavila som sa pri byte a skoro som odpadla...všetko sa mi začalo točiť a začalo ma napínať...
no tiež sa mi to stáva, keď prudko zmením polohu, vstanem, alebo si sadnem....
ale snáď to u teba nebude nič vážne veľa pi, poprípade skoč k lekárovi a uisti sa v tom, aký máš krvný obraz