Nevyznám sa v ňom.. :/ (prosím napíšte mi váš názor)
...No začnem asi tak, asi pred mesiacom som spoznala lepšie jednoho chalana (19r.) z party mojej kamošky, celkom sa mi páčil a podla jeho správania usudzujem že aj já jemu, začal mi písať na FCB každučký den, a stále ma len zmotával, začal chodiť v piatk
nie ze by som chcel lasku nejak velmi racionalizovat, bez toho takeho...srdcoveho to nemoze byt, ale ked je to proti rozumu (a toto zrejme je - preco inak na rozumny argument by si odpovedala "ale ked ja som na neho neskutocne namotana"?), tak si mozes velmi ulbizit a uplne zbytocne
ty sa pytas ci mas u neho sancu? ... skor by som sa zamyslela nad tym, kebyze uvazujes normalne a chces mat normalny vztah s normalnych chlapom, ci ma on sancu u teba!
hm. tak v reci mojho kmena sa slovo: zajebavat .... pouziva, ked sa chceme flakat. ked chceme s niekym mat nieco sexualne, tak pouzijeme: riesit s niekym. ..... cize neviem, ako mam chapat to, co ti napisal. ...... a co sa toho tyka: tak u mna to bolo vzdy tak, ze ked mal niekto o mna naozaj zaujem, tak mi ani v opitosti nenapisal, ze ma chce pojebat a ine zvratenosti. stale sa ku mne dana osoba sprava slusne. a nepise mi ani ziadne vulgarizmy.
cize na tvojom mieste by som sa nanho vykaslala. a neboj, ze si namotana. na toho, co este len pride, sa namotas este viac. neboj. ved mas len 17.
to sú chlapi ja mám podobný problém akurát že sa sním zajebávam dlhšie a ja som to bohužiaľ začala brať vážnejšie ale on podľa toho čo robí nie (aj keď vraví niečo iné) im proste nemôžeš veriť! Buď sa naňho vykašli a skoncuj to po kedy k nemu necítiš niečo viac alebo ak ťa to baví tak v tom pokračuj ale nič neočakávaj! Moja rada
@unchained ...aj keď si namotaná /ja viem ,aké to je / ...odmotaj sa ,ak samozrejme chceš normálny vzťah ....ak nie ,tak potom oňho bojuj s tisíckou dievčat s ktorými sa bude "zadrbávať ."...ale potom sa nesťažuj ,keď ťa podvedie ...buď chce chalan dievča normálne ,a len jednu (teda ak je normálny) ,alebo chce mať všetky a je sukničkár ...
@schizoofrenik ja len dúfam ,že sranduje a že je to fake ....modlím sa za to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
by som mohol napisat viacerym...
to si myslela tú vetu vážne?
A si si istá že má 19?
Ja som taký výraz naposledy použil ako 14 ročný (ach)
no čo no..
Nie nemáš uňho šancu.
Jeb na to.
On je kokot, a ty si piča.
Z toho nič rozumné nemôže vzniknúť.
nie ze by som chcel lasku nejak velmi racionalizovat, bez toho takeho...srdcoveho to nemoze byt, ale ked je to proti rozumu (a toto zrejme je - preco inak na rozumny argument by si odpovedala "ale ked ja som na neho neskutocne namotana"?), tak si mozes velmi ulbizit a uplne zbytocne
cize na tvojom mieste by som sa nanho vykaslala. a neboj, ze si namotana. na toho, co este len pride, sa namotas este viac. neboj. ved mas len 17.
@schizoofrenik ja len dúfam ,že sranduje a že je to fake ....modlím sa za to