ahojte prave sme prisli zp svadby mojej sesternice oco sa mi varaza ze ma zabije zato ze sme boli za 15min v bare skamosmi ja uz newem uz to nezvladam doma len krik a stresyrodicia nic ine nerobia len ma ponizuju dokazuju mi ze som nula ze nic nedokazem z
ja v tvojom veku som bol na tom este horsie...treba to len pretrpiet, pretoze este nemas vek na to aby si sa osamostatnila...na tuto temu by som ti dokazal rozpravat celu vecnost co vsetko som zazil...viac ludi ma takyto problem..len sa nestan emackou
suhlas s @1.. ja taketo problemy sice vdakabohu nemam ale nic ine sa neda robit.. a myslim ze ta nezabiju preto ja sa vzdy ku kazdemu spravam tak jak on kumne.. a zatial sa mi to vyplatilo.. (vzdy som si myslel ze unas doma je peklo *obcas* ale ako tak citam diskusie tohto typu tak si uvedomujem ako sa mam dobre..) ale bohuzial su aj taki rodicia.. vydrz a bude dobre
toto mozu robit rodicia naschval. Oni ta pnizia. Vravia ti, ze nic nedokazes. A mozno chcu docielit to, ze aby si im ukazala, ze to tak nie je.
Ono ja neviem ci si zavisla nezavisla od rodicov. Ale akdze dieta je do urciteho veku zavisla od rodicov . Iba ak si od nich pytas prachy. tak ta zavislost na peniazoch fakt je.
toto som prezil aj ja. Rodicia ma maju za paka. Ponizuju ma kade sa chodi a co teraz? hadam nejdem plakat. Ukazem im, ze to tak nie je i ked zasa az take strasne to nie je.
A dakedy sa mi zda, ako keby si za to urcity ludia mohli aj sami.
Inak tej vete som nepochopil. ze si bola za 15 minut s kamosmi v bare? mal som tomu chapat tak, ze ked mala tvoja sesterka svadbu tak si sla s kamosmi do baru a bola si tam 15 minut? Ak ano, tak sa necudujem, ze co ti vykrycal. Jednoducho zachvad zurivosti a v tedy rodicia nevedia co povedat. Lebo sa boja o tvoju buducnost. I ked dakedy to fakt niektori az prehanaju.
ach jaj hovor mi nieco... ja to iste pocuvam kazdy den, blbe reci a vsetko okolo toho...uz mi to leze krkom...nikam ma nechcu pustat, vzdy ked idem von sa vypytuju kde s kym kedy dojdem domov..a tak uz ked sme pri tom...dokedy mozes byt vpnku????
jA VAS ludia uplne nechapem preco vi tomu človekovi nikdy necete pomoct ale len hladate chyby ktore spravil sak nepoznate rodicov ze im to niekedy riadne je..e sak ju pozbudte?
Poznam to veľmi dobre.Pičujú do teba za každú blbosť,a aj keď spravíš čo máš, tak to je zle alebo to malo byť inak.Niekedy mám fakt pocit že ma nenávidia.Nič sa s tým bohužiaľ nedá robiť,pokiaľ si od nich závislá.Takže to ostáva len pretrpieť Ale ak sa bude dať čím skôr si skonči školu,najdi si prácu a osamostatni sa.Ja tak plánujem spraviť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ono ja neviem ci si zavisla nezavisla od rodicov. Ale akdze dieta je do urciteho veku zavisla od rodicov . Iba ak si od nich pytas prachy. tak ta zavislost na peniazoch fakt je.
toto som prezil aj ja. Rodicia ma maju za paka. Ponizuju ma kade sa chodi a co teraz? hadam nejdem plakat. Ukazem im, ze to tak nie je i ked zasa az take strasne to nie je.
A dakedy sa mi zda, ako keby si za to urcity ludia mohli aj sami.
Inak tej vete som nepochopil. ze si bola za 15 minut s kamosmi v bare? mal som tomu chapat tak, ze ked mala tvoja sesterka svadbu tak si sla s kamosmi do baru a bola si tam 15 minut? Ak ano, tak sa necudujem, ze co ti vykrycal. Jednoducho zachvad zurivosti a v tedy rodicia nevedia co povedat. Lebo sa boja o tvoju buducnost. I ked dakedy to fakt niektori az prehanaju.
Juuj no pekne sa s nimi treba porozprávať ...
Aj keď to už automaticky predpokladám, že majú dosť rozumu na to, aby sa s nimi rozprávať dalo ...