Akože keď mám osobu, s ktorou si to kompenzujem, tak asi som zadana, nie? Sak to sa volako vylucuje, alebo tomu nechápem, alebo dnesnym vztahom nechápem
Tak nie som vo vzťahu rok a pol ale skoro stále je v mojom živote nejaká osoba čo sa o mna zaujíma , píše mi a sú to také prijemne flirtiky a tak až na pár hluchých obdobi pár týždňových furt něco
@wewo no ja by som takuto otazku aj ocakavala skor na zadanych ludi ved ked si nezadany a chyba ti flirt, tak mozes kludne flirtovat, kolko len chces ci chces vztah alebo nie
@trdelniiiq normálne sak nemusíš mať vzťah, môžeš mať niekoho s kým flirtujes, tráviš voľný čas, spíš s nim ale nemusíš s nim byť vo vzťahu a je to len kamarát... Izzy
ani nie. flirtovanie je vydaj energie, vacsinou uplne zbytocny, obcas prinesie nejake pozitivne pocity, ale neumerne malo voci tomu kolko energie clovek vydal. trava sa oplati viac.
@mccafe to je blbosť, s partnerom sa neflirtuje, je to už priamočiare jednanie, flirtujú len nezadaní. Čiže sa stotožňujem s tým, že otázka mala byť pre zadaných, nie nezadaných.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Nemôžem kvôli tebe voliť!!!
Ale nie, ja mam aj tak taky prejav akoby som flirtoval
@dee99 kkt!