Jeden som totiž zahájila, pretože sa ani jeden z nás nechceme viazať, lenže mám strach, že sa jeden z nás zamiluje alebo si nájde niekoho druhého a bude v p*či aj kamarátstvo...
@ravn5 presne, ako hovoris zjavne nevedia, co chcu a vymyslaju podobne chujoviny
@imissyou aky ma zmysel to, do coho sa chces pustat? (ach) mna by velmi zaujimalo, ako to maju ludia ako ty v hlave usporiadane, ked rozmyslaju nad podobnymi vecami...
@momoglamorous u nás je to z toho dôvodu, že sme si obaja prešli zložitým obdobím, mnohokrát sa vo vzťahoch sklamali a netrúfame si na nič vážne. Chýba nám však pocit fyzickej lásky, citom sa radšej vyhýbame.
ja tiež neviem jak to funguje, akože by boli nejaký párik a že sú len kamaráti ale spia spolu? alebo také že aj spolu niekam chodia, ale kebyže ich niekto cudzí balí tak sa nechajú prípadne sa aj s ním vyspia? no to už je vydžubanosť
Mala som nezavazny vztah ale skor milenecky. S nim bolo super. Sem tam vonku, na nakupy do bratislavy, viezol ma vsade kde chcem, braval ma na veceru a obed, u neho prespat a milovat sa To najlepsie ze sme sa dohodli ze ziadna laska, ziadne city a je to Ale som sa s nim rozisla lebo som chcela normalny vztah.Tak bral to v pohode, ale bol sklamany. Ale v pohode.
Treba najst dobreho aby ti druhy den nevypisoval ani nevolal alebo sa zalubil...
nemám nezáväznú povahu. teda... nie natoľko, aby som sa s tým človekom dokázala stretávať dlhší čas a nič k nemu nepocítiť. v konečnom dôsledku mi to spôsobilo viac bolesti ako spokojnosti
kurvadrat ja ked pocujem reci ako ", jeden sa zamiluje/prestane ho to baviť/nájde si niekoho iného" ta kypim az ma skruca...na kieho boha sa jebu ludia do vztahov ked ich niekto moze prestat bavit
@lewica to si mala šťastie, že si natrafila na takého... ja som prežívala niečo podobné, ale tak ľahko skončiť nechcel... proste pre chlapa nie je nikdy len tak
podľa tvojich obáv je ten vzťah veľmi zavezujúci. ked v nom nesmiete ani mat niekoho ineho , ani sa zalubit. v normálnom vzťahu platí len jeden z tých záväzkov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
A inak @2
a áno, jeden sa zamiluje/prestane ho to baviť/nájde si niekoho iného...
true story...
teda pokiaľ by ste sa obaja nezaľúbili do seba
@imissyou aky ma zmysel to, do coho sa chces pustat? (ach) mna by velmi zaujimalo, ako to maju ludia ako ty v hlave usporiadane, ked rozmyslaju nad podobnymi vecami...
Treba najst dobreho aby ti druhy den nevypisoval ani nevolal alebo sa zalubil...