Ja len či aj vy niekedy miniete známeho na ulici keĎ vidíte že nemáte očný kontakt a nemáte na neho náladu? Inak je celkom zaujimavé pozorovať ako sa tí ľudia správajú sami na ulici....
ja sa vseobecne nerad zastavujem pri znamych na ulici alebo kdekolvek, ak viem, ze si v danu chvilu nemame co povedat a nase stretnutie nebude mat okrem zbytocnych dvorilostnych fraz ziaden vyznam.
ja keď vidím, že je úplne otočený a s niekým sa rozpráva a proste by si ma nevšimol, tak nechcem rušiť a nezdravím sa ale už pri očnom kontakte sa pozdravím normálne
hmmm... neviem, predstavujem si takú situáciu, znie úplne obyčajne, ale aj tak si nepamútám, kedy som naposledy v takej bola ale asi pozerám a čakám očný kontakt a len vtedy sa pozdravím... ale asi záleží aj na tom, o koho ide
často sa mi stáva že sa miniem s niekym známym a nepozdravím ho ... väčšinou je to iba jednostranný očný kontakt ..
veď to je normálna vec podľa mňa, občas nemam naladu ani keď vidím niekoho známeho z dialky a proste mierne poupravím trasu aby nemuselo dôjsť k stretnutiu
Záleží od osoby. Niekoho zdravím vždy a všade, no pri niektorých som rada, keď ma nezaregistrujú a vtedy sa aj ja tvárim, že ich nevidím Ak sa nám však stretne pohľad, zdravím vždy.
Keď nastane očný kontakt, tak samozrejme pozdravím.
Ak sa ponáhľam/nechcem sa s dotyčným baviť atď. tak sa zaujato pozerám inde, zrýchlim krok alebo sa trošku odkloním od trasy ale tak ak už ma videl alebo som moc blízko, tak proste pozdravím a idem rýchlo ďalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
veď to je normálna vec podľa mňa, občas nemam naladu ani keď vidím niekoho známeho z dialky a proste mierne poupravím trasu aby nemuselo dôjsť k stretnutiu
Ak sa ponáhľam/nechcem sa s dotyčným baviť atď. tak sa zaujato pozerám inde, zrýchlim krok alebo sa trošku odkloním od trasy ale tak ak už ma videl alebo som moc blízko, tak proste pozdravím a idem rýchlo ďalej