ja som tjez sama hnewa ma tho ale mam kamosov ktori ma maju radi a ja mam rada ix nho ale tho urcite nestaci a duufam ze si najdem nejakeho xalana lebo netem byt sama
jaj vidim ze niesom sama ja mam sice chalana ktoreho lubim....ale hacik je v tom, ze len ja jeho...LEN JA JEHO...chapete ako sa asi citim?: disappointed:
Navrhujem nech sa všetci, čo sem napísali že sú sami, popárujú teda ch+b a budú z toho valentýnske birdzovské páry
A tí, čo sa ľúbia celý rok nepotrebujú valentýna, ale tento sviatok je napr. pre tajné a platonické lásky ktoré si posielajú tajné (niekedy anonymné) pošty (nie TS cez birdz)
no...to je pravda...ja tiez nikooho nic a vsetci v parikoch a ty mozes ist do rici...joj...ale ta neni az taky zly aj ked si sam...mi sme ho doma oslavovali... pekny bol...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Nikto ta nenuti
A tí, čo sa ľúbia celý rok nepotrebujú valentýna, ale tento sviatok je napr. pre tajné a platonické lásky ktoré si posielajú tajné (niekedy anonymné) pošty (nie TS cez birdz)
PS: ja som tiez sam a co?