Ako už názov napovedá, od začiatku druhého ročníka sa nejak nezvládam učiť. Prvý ročník som mal samé jednotky, ale aj tam som sa veľa učil. Teraz som sa učil biológiu týždeň dopredu a dostal som 3, teraz zase a dostal som 2. Ako zvládate učenie vy?
@nats Každý deň som si to raz dva krát celé prečítal a nakoniec som aj tak porobil hlúpe chyby typu že som nevedel rozdiel medzi katabolizmom a anabolizmom, zabudol som kedy sa delia chromozómy a podobné veci. Ale to, koľko krát za deň sa delí bunka som si pamätal
Ja by som sa tiez nic nenaucila keby som si to len precitala. Kazdy sa uci inak, niekto si to recituje, iny prepisuje, iny pocuva, iny kresli...ty musis najst sposob aky ti vyhovuje a pri ktorom to pojde.
ty vole ak toto nezvladas co chces robit neskor? ale ako bolo povedane vyssie, treba iny sposob ucenia. Ja by som zo svojich kreslenych poznamok zo stredoskolskej bio mohla vydat knihu... Vsetko pokreslene. Ked som sa nevedela naucit kosti, tak som si nakreslila celu kostru, popisala, mitozu meiozu som kreslila tolko krat, ze by som to nespocitala na prstoch celej svojej rodiny vratane morcata...
Ved toto nie je tazke, preboha...
tak v pohode ja som len prváčka a odbor zvládam väčšinou na štvorky xD tak ale je pravda ze chodim na odbornu skolu ktore su podla mna v podstate tazsie na zvladanie ako gymnazia..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Treba si nájsť lepší spôsob učenia.
Ved toto nie je tazke, preboha...