Chodím s mojím chalanom už roK aj niečo vyše dvoch mesiacov a aKo sme nastúpili na strednú, totálne to nezvládam.. Chodí do vedľajšej triedy a má 24 spolužiačieK a asi 5 alebo 6 spolužiaKov.. Jedna je tam aKože ,,speváčKa" si myslí o sebe veľa a je šKare
Veď som sa aj, on vie o mojej sprostej žiarlivosti aj viem že je zbytočná ale nedá sa mi to, stále musím na to myslieť a trápiť sa a neviem to nijaKo ovplyvniť
Ak budes ale takto chorobne ziarliva, tak to budete mat velmi tazke, musis s tym jednoducho prestat, uedomit si, ze to neni spravne a snazit sa to zmenit. A sukromnie by ste si mohli rozoberat cet TS....
ale aj tak nechapem,preco ti nemoze pomoct tvoj chalan...proste je to vas aktualny problem a my niesme on ani ty a nevieme ti nijako povedat,ze uz sa nebude stretavat s tou babou alebo tak....jednoducho s nim sa musis porozpravat,ze ti to vadi a tak..nie?
18. aKo sa s ňou nebude stretávať, Keď budú spolu v triede ešte 4 roKy.. vieš, preto je to pre mňa ťažKé a už sme si raz taKéto dačo zažili, našťastie sa ona odsťahovala a ja som mala svätý poKoj..
všaK roman? Vôbec som sa tiež taKto nebála a vôbec ti nedávala pusy..
Ale kazdy z nas je nejaky a ma aj chyby. A samozrejme najjednoduchsie je povedat si, som proste taka a neviem to zmenit. Pamataj, ze zmenit sa da vsetko, len treba chciet. A vidim, ze tvoj priatel ti je oporou, aj ty mas odhodlanie, tak sa musis snazit to prinajmensom aspon obmedzit, lebo to zavisi od teba. Alebo skus zajst potom za psychologom.
Ja som tiez citliva a emotivna a snazim sa spravat inak. Tymto skodis len sama sebe a vasmu vztahu.
22. jasné, že mám ale nerozprávam mu o nich aKí su super vieš... Som o dosť viac citlivejšia na toto aKo on a tým sa stávam horšou frajerKou..
23. Ja som to obmädzila, neviete si predstaviť aKá som z toho bola zo začiatKu.. čudujem sa mu, že to už nesKončil aKá som ja bola.. a snažím sa aj ďalej, ale Keď sa po dáKej dlhšej chvíli dozvedám o niečom novom, taK sa mi to znova vracia.. ŠKodím nášmu vzťahu a verím, že Keby som jej mohla jednu prijebať taK mi to veeeeľmi pomôže, ale určite by ma dala na súd.. :>
A k tomu, ze by sa uz viac nemal s tou babou stretavat je podla mna blbost. To mu chces akoze zakazat vsetky kamaratky, spoluziacke, kolegyne s ktorymi si bude rozumiet? Aj ked keby moj chalan dava pusy inym a stekli ich by mi tiez vadilo... Musite sa porozpravat o tom a najst nejaky kompromis.
veď ja mu nič nezaKazujem, nie som jeho mama, ale vadí mi to a tým pádom si to schytáva aj on.. a Ygor možno pre teba je to blbosť ale až to zažiješ taK potom budeš inaK rozmýšľať, ja som si tiež myslela, že som primladá na to aby som sa taK nechala namotať a aj taK som sa ojebala.
No nič, zazvonil mi u dverí.. snáď sa niečo vyrieši, teda, ďaKujem vám všetKým za pomoc.. budem sa snažiť byť lepšou :S
Hmm...podľa mňa je v tvojom prípade aspoň trochu žiarlivosti na mieste.
Nie je to nič príjemné keď sa okolo tvojej lásky motajú ďalšie baby.
Na tvojom mieste by som ale nedávala žiarlivosť priveľmi najavo, pretože chalanov to vo veľkých dávkach odpudzuje. Si kočka, musíš na to ísť takticky
Buď zatiaľ spokojná s tým, že ti povedal, že s inými nič nemá a nedaj mu najavo, že žiarliš kým nemáš ešte ozaj poriadny dovod.
Skús si nájť aj ty dobrých kamarátov, tráv viac času s nimi, zdvihni si sebavedomie a potom čas so svojím miláčikom využi naplno bez zbytočných stresov
no je to sice dovod na ziarlenie, ale lepsie ked ti o nich vyprava ako by to nerobil. predstav si, ze ma s nima skvele vztahy, take ako opisujes a nepovie ti o tom ani slovo. az potom by si mala dovod riadne ziarlit. nekaz si to zbytocne
30. Melanche- ďaKujem mno taK ja to určite sKúsim, ale myslím si, že to chce len čas, aby som si zvyKla, že má 24 spolužiačieK.. vieš, on bol od dectva športovec a vždy bol v triede plnej chalanov preto si robím taKé stresy, ostatní sú na taKú spoločnosť zvyKnutí, ale ja som mala strach, že teraz, Keď sa ocitne medzi toľKými babami, stratím ho, lebo spozná niečo nové, možno lepšie.. len o to mi šlo..
31. no vieš, ale taK aKo sa hovorí, čo oči nevidia, srdce nebolí.. Možno Keby sme boli na iných šKolách, ale taKto Keď si sme na blízKu taK sa to nedá prehliadnuť, i Keď by som bola radšej, Keby som to nemusela denne vídať..
Chavez, mne nevadí, že má KamošKy. Mne vadia tie KamošKy lebo sa správajú aKo curvy a sú oKolo neho to ma štve, viem, že má právo na obdiv ale odtiaľ potiaľ.
33. veď už ani on.. aKo som mu to vyKričala, dosť sme si toho vyKecali a už to vyzerá byť fain
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
14. ja viem, že chceš ale nemôžeš prepáč..
všaK roman? Vôbec som sa tiež taKto nebála a vôbec ti nedávala pusy..
Ja som tiez citliva a emotivna a snazim sa spravat inak. Tymto skodis len sama sebe a vasmu vztahu.
23. Ja som to obmädzila, neviete si predstaviť aKá som z toho bola zo začiatKu.. čudujem sa mu, že to už nesKončil aKá som ja bola.. a snažím sa aj ďalej, ale Keď sa po dáKej dlhšej chvíli dozvedám o niečom novom, taK sa mi to znova vracia.. ŠKodím nášmu vzťahu a verím, že Keby som jej mohla jednu prijebať taK mi to veeeeľmi pomôže, ale určite by ma dala na súd.. :>
No nič, zazvonil mi u dverí.. snáď sa niečo vyrieši, teda, ďaKujem vám všetKým za pomoc.. budem sa snažiť byť lepšou :S
Nie je to nič príjemné keď sa okolo tvojej lásky motajú ďalšie baby.
Na tvojom mieste by som ale nedávala žiarlivosť priveľmi najavo, pretože chalanov to vo veľkých dávkach odpudzuje. Si kočka, musíš na to ísť takticky
Buď zatiaľ spokojná s tým, že ti povedal, že s inými nič nemá a nedaj mu najavo, že žiarliš kým nemáš ešte ozaj poriadny dovod.
Skús si nájť aj ty dobrých kamarátov, tráv viac času s nimi, zdvihni si sebavedomie a potom čas so svojím miláčikom využi naplno bez zbytočných stresov
31. no vieš, ale taK aKo sa hovorí, čo oči nevidia, srdce nebolí.. Možno Keby sme boli na iných šKolách, ale taKto Keď si sme na blízKu taK sa to nedá prehliadnuť, i Keď by som bola radšej, Keby som to nemusela denne vídať..
Chavez, mne nevadí, že má KamošKy. Mne vadia tie KamošKy lebo sa správajú aKo curvy a sú oKolo neho to ma štve, viem, že má právo na obdiv ale odtiaľ potiaľ.
33. veď už ani on.. aKo som mu to vyKričala, dosť sme si toho vyKecali a už to vyzerá byť fain
A taK ďaKujem vám za názory a aKo taKú pomoc
A tvoj priateľ ak sa k spolužiačkam správa LEN ako k spolužiačkam, nemáš sa čoho báť alebo prestúp do jeho triedy
Veľa šťastia prajem....