Moj brat je v poslednom čase hrozne zlý :kradne rodičom peniaze , chodí neskoro domov, klame o všetkom čo sa len dá . najhoršie na tom je že sa tým všetkým chváli ludom v dedine . on je dost hyperaktívny navštevuje aj psychietra. nič nepomáha ani tablet
Oni ma nepočúvajú tabletky ma tak silne ze ked si da o pol viac tak prespi cely den a este mi povedia ze sa nemam miesat do toho ze som taka ista aj ked von idem raz za uhersky rok ato nemeskam
12. ty kks je to krute ale z tvojho brata bude bud kriminalnik alebo fetak nic ine. Teda ak nepride daky zazrak. A drzim palce nech sa ten zazrak stane.
Ani nestras aj ked .. ja sa nepremozem ale lutujem ho aj ked je svina ...on si ludi kupuje a nerozlisuje co je priatel prenho je to asi kazdý kto ho nesikanuje ked bol mensi stale ho niekto sikanoval a on ich potom zacal mlátit
14. myslím že psycholog by mu mohol pomocť ak by ste ho tam nejako dotiahli, je možné že má nejakú traumu z detstva - to šikanovanie a teraz si to takto kompenzuje...
Komu nie je radi tomu nie je pomoci... Psychiater mu nepomôže. Ten nepomohol ani mne a tak to potom riešia tabletkami. Ale to nie je spravne riešenie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
alebo tablety na spanie
nechal ho tak, vyhodil z domu - ***** krutosti
drbol ho do ustavu tam ho naucia - ********** krutosti
psychiater a ked nepomoze ustav
10.tak toto keby mi povedia...
ta aj moj bratranec bol taky(hyperaktivny)..a z neho vyrastlo take chutne daco
dokonca ma aj "poslucha",este keby kktiny nerobil..to by bol ideal
Maju nanho vasi cas?
Ale nechápem prečo to musíš riešiť Ty...
Rodičia.. Oni ho urobili nech sa staraju. Ja by som sa od toho dištancovala.. Nenávidím takých rodičov.A nenávidím vetu: si staršia sestra staraj sa..
Ked ho rozmaznali nech si ho krotia samy,kurva!
Prepáč ale strašne som sa do teba vcítila...