Ahojte, chcela by som vedieť o čom sú filmy nezvratný osud. Že či je to o tých náhodách ako sú, že sa zapáli celé auto, že zo presekne drôt, že na neho spadne rebrík a tak, alebo je tam aj niečo strašidelné? (duchovia, hnusné postavy (ako je v Saw), zabij
Furt je to o tom istom chystá sa katastrofa jeden účastník ju vidí dopredu a začne vyvádzať že všetci zomrú zachráni spolu so sebou pár ľudí a tí potom postupne zomierajú rôznymi spôsobmi a oni potom študujú predchádzajúce prípady aby zistili ako sa dá smrti vyhnúť.
presne ako napísal creeson Jedným slovom blbosť Neviem, mňa to vôbec neberie, nie je to strašidelné, proste nič moc, akurát nechutné v niektorých častiach.... kľudne kukaj
žiadny duchovia, žiadny démoni, žiadne iné nadprirodzené tvory ale normálny ľudia .. no to máš proste osudy tých ľudí že tá smrť vie kedy si po nich príde a pri akej príležitosti .. no proste pozri si to inak nepochopíš .. ale strašidelné to nie je vôbec iba krv tam je toť vše
nie je tam nič nechutné, pokiaľ teda nestopneš presne tú sekundu, kedy nachvíľku ukážu ako chlapovi v posilke rozpučilo hlavu.
a neni tam ani nič paranormálne, žiadni duchovia. potom sa môžeš báť akurát tak toho, že ti v noci padne garniža, ktorá vyleje pohár vody, ktorý obleje rádio, ktoré zoskratuje a ty zhoríš v spánku.
Podľa mňa to je fajn.. Len to označenie horor mi nejako nesedí na tom náhodou, ja sa na tom filme bavila.. A dnes sa budem tiež,v dvojke je viac takého čierneho humoru.. Určite si to pozri,šak v telke aj tak nič lepšie dávať nebudú
Čaute! čítala som tie vaše komenty na nezvratný osud, akurát som dopozerala 5, celý víkend pozerám len nezvratný osud , a začala som tomu chápat že o čo tam ide , ale teraz ked som si kukla 5 a hlavne KONEC ... tak to nechápem , pretože toto sa stalo pred tou haváriou okey , lenže ten černoch im tam hovoril že on to už zažil a povedal im o tom lietadle ale 1-tka kde bola tá havária lietadla súvisí so všetkými častami , 2-jka hlavne s 1 ,a 3-jka tam jej ten kevin hovoril o tom lietadle takže aj toto súvisí s 1-tkou ,4 som nevidela ale neva a zaujímalo by ma že kto je ten černoch, v podstate musí byt 5 -1tka, a tak dalej ale v 5 mi nesedí to čo im hovoril ... takže fakt neviem ... poradíte ? dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a neni tam ani nič paranormálne, žiadni duchovia. potom sa môžeš báť akurát tak toho, že ti v noci padne garniža, ktorá vyleje pohár vody, ktorý obleje rádio, ktoré zoskratuje a ty zhoríš v spánku.
proste clovek musi za kazdu cenu umriet aj keby ho mal zjest jezko alebo co
Vystrasena z toho isto nebudes, bud sa budes smiat alebo budes znechutena... A este je sanca, ze zaspis, lebo je to hrozne nudna blbost.
ale videla som ktorýsi diel a strašne sa bavila na ženských, čo zhoreli v solárku