nevem preoc ale dens som amal akusi zahadne dobru naladu, len tak z nicoho nic, nic mi nevadilo, proste pohodka, mozno ze aj preto ze som mala super vykend, neviem dco za tym bude ale neviem co
tesim sa z toho, ale preco tak zrazu , minuly tyzdem dol strasny a zo strasnou naladou, kedy vy mate z nicoho nic dobru naladu, ale dufam ze sa rano nezobudim hore zadkom a zase mi bude vsetko liezt na nervi
ale to neni o zmene nálady, ja svoju naladu viem kontrolovat, skoro vzdy sa spravam rovnako ale len navonok ale dnes to bol taky pocit ze nieco sa super stalo take nieco ze som niekomu pomohla alebo co, to ma asi osvietilo alebo co, ved taky dobri pocit ze som nieco dobre urobila som este nezazila, ale co som to asi urobila to netusim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ja som mal dobru naladu na to, ze som vymyslal na previerke nvoe slovicka ktovie za co to bduem mat. asi za plny pocit a envadi. vadi ani neviem
Mne sa v puberte menili nálady nie denne, ale niekoľkokrát za deň