Ahojte, chcel by som si nastaviť mobil tak, že keď k nemu priložím dopravnú kartu, tak by otvoril stránku dobíjania predplatného cestovného. Nie som si istý, či je to možné, ale bol by som rád, za hocičo, čo mi k danej téme viete povedať. NFC čipy.
@takeiteasy Povedať takto to nefunguje viem aj ja, ale hľa, @Labut2 pridal aj niečo, čo reálne pomohlo.
Ale neviem, či mi unikla pointa, keďže je to podľa mňa stále jedno z viacerých využití. To, že sa tým dá platiť, prípadne zdieľať obrázky mezdi zariadeniami, viem tiež.
Ale podarilo sa, takže nebudem musieť hľadať tú sprostú stránku - záložký v telefóne nepoužívam, takže toto je taká celkom fajn cesta, ako si uľahčiť život. Ale rád sa nechám poučiť, ak @Labut2 je ochotný vysvetliť, čo je primárna pointa NFC čipu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ale neviem, či mi unikla pointa, keďže je to podľa mňa stále jedno z viacerých využití. To, že sa tým dá platiť, prípadne zdieľať obrázky mezdi zariadeniami, viem tiež.
Ale podarilo sa, takže nebudem musieť hľadať tú sprostú stránku - záložký v telefóne nepoužívam, takže toto je taká celkom fajn cesta, ako si uľahčiť život. Ale rád sa nechám poučiť, ak @Labut2 je ochotný vysvetliť, čo je primárna pointa NFC čipu.