vyznáte sa v NHL? ja len orientačne a preto potrebujem vašu pomoc. chystám sa v novembri na nejaký zápas, ale nedarí sa mi zistiť, ktorí Slováci hrajú v ktorých kluboch. ak by ste to niekto vedeli, bola by som strašne rada, ak by ste mi dali vedieť. ďakuj
Samozrejme Kopecký by mal hrať v novom ročníku za Floridu Panthers a Handzuš za San José Sharks. No a Svatoš, ten neviem ako na tom je a či vôbec bude hrať v zámorí... Bližnáka a Tatara si môžeš z toho listu asi takisto odpísať, tí budú hrať pravdepodobne len v AHL
ja viem na ktorý chcem ísť. teda domáci sú naši Flames ale rada by som videla aj nejakých Slovákov. preto si neviem vybrať, na ktorý zápas mám ísť. či opäť vidieť Hossu alebo niekoho iného,...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Tí, čo ešte stále hrajú, sú vyznačení boldom
» www.nhl.com/ice/playerstats...
Samozrejme Kopecký by mal hrať v novom ročníku za Floridu Panthers a Handzuš za San José Sharks. No a Svatoš, ten neviem ako na tom je a či vôbec bude hrať v zámorí... Bližnáka a Tatara si môžeš z toho listu asi takisto odpísať, tí budú hrať pravdepodobne len v AHL
ja viem na ktorý chcem ísť. teda domáci sú naši Flames ale rada by som videla aj nejakých Slovákov. preto si neviem vybrať, na ktorý zápas mám ísť. či opäť vidieť Hossu alebo niekoho iného,...