Vzťahom škodí nedôvera, prinízke/privysoké ego jedného alebo oboch partnerov, nedostatočná komunikácia, nevera, atď...
Ak tieto veci fungujú ako majú, peniaze niesú príčinou nefungovania vzťahu.
V 90% prípadoch sa dá nájsť riešenie (ak ide o nedostatok peňazí), ak si dvaja pomôžu, ak majú vôľu...
Ak ide o opačný prípad, že je peňazí viac než treba, ak sú obaja spokojní, prečo by niečo nefungovalo. Tam sú skôr problémom iné faktory, napríklad spoločnosť v ktorej sa pohybujú.
Peniaze dávajú možnosti, no tiež človeku berú slobodu.
len cez peniaze sa dá odhaliť podstata ľudskej bytosti. Dajte niekomu peniaze a moc a zistíte, aký je to človek v skutočnosti.
Je to veľmi dobrý ukazovateľ toho, kto je aký človek.
A samotné vzťahy neničia, skôr ich upgradujú. Ak je niekto s niekým len kvôli peniazom, tak je to evidentné okamžite. Skoro 80% ľudí takto funguje...vypočítavosť.
ano, ale keby som mal peniaze tak by ma chceli aspoň kurvy, tak by som mal aspoň sex... takto nemám ani peniaze, ani sex, ani nič..takže je to na piču tak či tak
medziľudské vzťahy dokážu ničiť len ľudia. peniaze samé o sebe sú len papierom/kovom, význam im dáva človek. jedine vzťah človeka k peniazom a k životu môže zničiť medziľudské vzťahy.
@tommyhot nekecaj
To ako sa ty pozeráš na peniaze ..neznamená že sa tak budem na peniaze pozerať aj ja ..
A to bezohľadu na to či ich mám alebo nie (btw ako si na to prišiel )
Tvrdiť to že človek dokáže pokladať peniaze za zlo iba v tom prípade ak ich nemá je tak nezmyselne
Btw práva hodnota čohokoľvek ? Ak to nepoznáš tak sorry ja za to nemôžem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ak tieto veci fungujú ako majú, peniaze niesú príčinou nefungovania vzťahu.
V 90% prípadoch sa dá nájsť riešenie (ak ide o nedostatok peňazí), ak si dvaja pomôžu, ak majú vôľu...
Ak ide o opačný prípad, že je peňazí viac než treba, ak sú obaja spokojní, prečo by niečo nefungovalo. Tam sú skôr problémom iné faktory, napríklad spoločnosť v ktorej sa pohybujú.
len cez peniaze sa dá odhaliť podstata ľudskej bytosti. Dajte niekomu peniaze a moc a zistíte, aký je to človek v skutočnosti.
Je to veľmi dobrý ukazovateľ toho, kto je aký človek.
A samotné vzťahy neničia, skôr ich upgradujú. Ak je niekto s niekým len kvôli peniazom, tak je to evidentné okamžite. Skoro 80% ľudí takto funguje...vypočítavosť.
To ako sa ty pozeráš na peniaze ..neznamená že sa tak budem na peniaze pozerať aj ja ..
A to bezohľadu na to či ich mám alebo nie (btw ako si na to prišiel )
Tvrdiť to že človek dokáže pokladať peniaze za zlo iba v tom prípade ak ich nemá je tak nezmyselne
Btw práva hodnota čohokoľvek ? Ak to nepoznáš tak sorry ja za to nemôžem