Zaľúbili ste sa..no ten druhý vám povie,že ste skvelý kamarát/ka, že si vás váži,že vás má rád a všetko možné..ale použije vetu ,,Nie si môj typ." Stalo sa vám to už?? A koľkokrát?? Mne sa to stáva zakaždým
mne sa nestalo, že by som od chalana počula "Nie si môj typ", lebo väčšinou ja som tá, ktorá sa nechá zbaliť
Ale nestalo sa mi ani to, že by som ja chalanovi povedala, že nie je môj typ, lebo ja nemám "typy"
Aby ste ma pochopili..nejde o to že ja niekoho balim...stalo sa mi totiz to ze ma chalan zacal balit...a ked som to uz brala vazne...ze by to ja mohlo vyjst..nieco sa pokaslalo a odznela tato veta...preco, to si s nim este vyjasnim...
A davnejsie sa mi stalo,ze chalan po ktorom som sla mi prejavoval sympatie..no napokon to tiez takymto stylom ukoncil...tak uz mi to pride zvlastne ze vsetko tak konci
odmietanie na základe typologickej predpojatosti je iba výhovorka. ak ťa niekto nechce, určite to nieje kvôli tomu, že nie si jeho/jej typ. sympatie človek môže cítiť i k osobe, ktorú nemá v hlave vyšpecifikovanú ako svoj vysnívaný ideál.
ak niekto použije ako dôvod pre NIE vetu - nie si môj typ - je to síce pravda, no rozhodne to nie je ten hlavný aj najväčší dôvod
Kazdy mame nejaky svoj vysnivany typ aj ked o tom nevie. A v takomto pripade sa -niesi moj typ- podla mna taktiez pouzije iba vtedy ked ho dotycny ma rad ale nemoze to prijmut.
@20 Milujem ta. Si perfektna strasne ta milujem. Ale niesi moj typ. Je to podla teba normalne??? To je len ukazka na to ako to crazygirl227 mysli. Teda ak som to pochopil spravne.
nestalo sa mi to a ani sa mi to nestane... a myslim si ze kazdy mame niekde v podvedomi nejaky vysnivany typ a snazime sa hladat osobu ktora by sa mu co najviac priblizovala a mozno to nase podvedomie fakt dotycneho vyhodnoti ako ´´nie moj typ´´´ ...alebo to je len obycajna vyhovorka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ale nestalo sa mi ani to, že by som ja chalanovi povedala, že nie je môj typ, lebo ja nemám "typy"
A davnejsie sa mi stalo,ze chalan po ktorom som sla mi prejavoval sympatie..no napokon to tiez takymto stylom ukoncil...tak uz mi to pride zvlastne ze vsetko tak konci
ak niekto použije ako dôvod pre NIE vetu - nie si môj typ - je to síce pravda, no rozhodne to nie je ten hlavný aj najväčší dôvod
Kazdy mame nejaky svoj vysnivany typ aj ked o tom nevie. A v takomto pripade sa -niesi moj typ- podla mna taktiez pouzije iba vtedy ked ho dotycny ma rad ale nemoze to prijmut.