ja v poslednej dobe žasnem nad výrokmi jedného kuchára tam kde robím, on vie také somariny trepať...no ale horšie je že to myslí vážne napr minule dosť nahlas hovoril v jedálni že je komunista a že bol ŠTBák a že sa za to nehanbí...
Bola anketa verejnej svetovej mienky. Odpovedalo sa na otázku: "Prosím Vás, aký je Váš názor na nedostatok jedla v iných častiach sveta?"
Výsledok: V Afrike nik neodpovedal, pretože nevedeli čo je JEDLO. V západnej Európe zas nevedeli čo je NEDOSTATOK. Vo východnej Európe nevedeli čo je VLASTNÝ NÁZOR. V Argentíne čo je to PROSÍM VÁS. A v USA nikto netušil, čo môže znamenať V INÝCH ČASTIACH SVETA.
noo mňa naposledy kamoška keď sme boli v pondelok na kupku a to vetou :"tie naše malé mŕtvolky budú lietať na hladine." tým myslelala svojich mladších bratov ale neskuročne som sa na tom rehotala takýchto potov vtedy vypustila oveľa viac hh
Minule bratranec- boli sme na chate a mal tam aj gitaru tak som povedala nech zahrá metallicu- nothing else matters.. a on macher začal hrať ale veľmi mu to nešlo =D Tak gitaru prebral jeho otec a začal hrať, a bratr. začal mať námietky "Ocóó čo mi to bereš?" Jeho otec: "No idem hrať" Bratr.:"Ale ty to nevieš" Otec: "Prečo by som to nemal vedieť?" Bratr.:"Lebo to je nová pesnička ty ju nepoznáš" =D=D No v tej chvíli všetci ľahli =D=D=D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Výsledok: V Afrike nik neodpovedal, pretože nevedeli čo je JEDLO. V západnej Európe zas nevedeli čo je NEDOSTATOK. Vo východnej Európe nevedeli čo je VLASTNÝ NÁZOR. V Argentíne čo je to PROSÍM VÁS. A v USA nikto netušil, čo môže znamenať V INÝCH ČASTIACH SVETA.
- Kurva, aká je tu tma.
Farár otvorí okienko a hovorí:
- Babka, tu sa nenadáva.
- Och ti chuj, ako som sa ta zlakla.
a este:
Ide zajac po lese a nájde pušku. Celý natešný si s ňou vykračuje, keď v tom stretne medveďa:
-Medveď hore ruky lebo strelím!
Maco si hovorí pre seba: Fíha, zajko má pušku, radšej dám tie ruky hore.
-Teraz si daj dole gate!
No, veď to neni až také zlé dám si aj tie gate dole.
-A teraz sa vyser!
Ha! Veď aj tak mi treba, čo by som sa nevysral.
-Výborne, a teraz to hovno zješ!
-TAk to teda nie, zapre sa medveď.
-Zjedz ho lebo strelím!
-Nie
Zajko si nabije, odistí: Zjedz ho medveď máš poslednú šancu!
-Nie
Tak zajko sa nasere, stlači spúšť a...
... puška nič.... "Ech, macko, nechceš ty, spapám ja..."
(a všetky ostatné časti tohoto, momentálne na to ujíždím)