V decembri este sa mi nedarilo otvorit uhorky, som ten vrchnak dobuchal riadne a nieco z neho sa mi dostalo pod dlan. Chirurg odstranil, stale citim ale daco pod tym, na rontgene len smuha... Zacalo to znova dost boliet ako hram na gitare...
Chirurg mi povedal, ze by som musel na mikrochirurgiu a ze by to este mohlo narobit viac skody ako uzitku... Len neviem co si o tom mysliet, znova sa mi nechce pod skalpel teda, uz vtedy som tam omdlieval, lebo sa mu to nedarilo najst.. Neviem ci to teda risknut, pocul som o ludoch co mali aj tridsat rokov zeliezka a v pohode...
Len ak by sa v tom az moc hrabali a dake vlakna tam pretrhli alebo co, tak si nemozem dovolit kvoli robote stravit viac ako tyzden pn-ky v podstate..
Nejake rady/skusenosti?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Len ak by sa v tom az moc hrabali a dake vlakna tam pretrhli alebo co, tak si nemozem dovolit kvoli robote stravit viac ako tyzden pn-ky v podstate..
Nejake rady/skusenosti?
Znie to úplne ako niečo, čo by sa jemu stalo xD