Niekto kto studuve v Norsku, Svedsku, alebo vo Finsku?
ako je to tam s bakalarom? co som pozeral, tak len mgr sa tam da studovat po anglicky, hovorila mi znama, ze vraj ten mgr je uz aj s bakalarom.. neviete poradit?
Švédsko - štúdium je zadarmo, v angličtine, veľmi jednoduchý proces posielania prihlášok, ľahko sa dá dostať, neviem aký program hľadáš, ale napr. na Malmo Uni je v angličtine v takmer všetko...
Nórsko a Fínsko by som neriešila, to je nedostupnejšie, skôr si kukni Dánsko
čo by sa nedalo, dá sa, záleží od školy, Dánsko má na prvý pohľad trochu komplikovanejší proces podávania prihlášok a splnenia podmienok a prijatie, ale to len tak vyzerá. Moja exspolužiačka chodila na anglický jazyk na UCM v Trnave a na magistra ju v pohode prijali na Copenhagen Uni na English Studies...a koľko ľudí si povie, že dostať sa tam taký človek nemá šancu, a pritom neni nič jednoduchšie... Jediné čo potrebuješ sú peniaze na pokrytie životných nákladov, lebo šanca nájsť prácu popri štúdiu je tam minimálna...
Vo švédsku mám kamaráta, brata a otca a je to veľmi bohatá krajina aj môj oco tam robí a pod 12000€ mesačne nejde akurát tie dane sú tam veľké okolo 30% ale inak v pohode žiť sa tam oplatí aj študovať a o práci ani nehovorím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Nórsko a Fínsko by som neriešila, to je nedostupnejšie, skôr si kukni Dánsko
Napíš TS ak ckceš niečo k tomu Švédsku