Ahojte... chcela by som sa s vami o niečom poradiť a spýtať sa na váš názor a možno ako by ste mi poradili.. mám 22 rokov a som ešte panna... teda nieže by mi to vadilo, len proste ja som ešte nemala ani priateľa s ktorým by som chodila ani nič... Vždy ke
hlavne sa neľutuj, a my ťa nepoznáme, ťažko usúdiť v čom je chyba, pokiaľ nie si nejak extrémne škaredá, že vyzeráš nejak hrozne tak je problém asi v tvojom správaní alebo ja neviem, prosím neber to zle to čo som teraz napísal len zvažujem možnosti
urcite niekoho najdes ..viem je to len otrepana fraza ale urcite je niekto ....mozno aj na druhej strtane sveta co caka len na teba ...no tak usmev pekne sa nahod zober par kamosiek (len aby si tam nesla sama ) a sup na njeaku zurku!!! drzim vsetky prsty a neboj sa ak sa niekomu pacis je mu sum a fuk ci si alebo nie panna
@salamandricka mam pravdu ...urcite ...verim na osud a kazdy ma niekde spriaznenu dusu ....a vzdy lepise neskvor a poriadne ako skoro rychlo a nic z toho nebudes mat
ešte si vzťahov užiješ až až... ale tak, ak ti tak strašne dakto chýba, dačo pre to urob... ako písali viacerí, choď s kamoškou von, spoznávaj nových ľudí, bav sa ak budeš sedieť doma a trápiť sa tým, nikoho si nenájdeš
ja mam 20 a tiez som este nikdy nemal ziadnu frajerku (moja laska je zatial moje auto Fiat Uno ale pravdu povediac nevyvijal som nejake usilie si ju najst, cize aj mna by zaujimalo ze co treba robit aby som si uz najsiel nejaku slecnu
a za co ta ma vysmiat?? za to ze si este nemala priatela?? ze si panna?? keby mal 17 a vysmeje ta, poviem ok, ale v tvojom veku by uz chlapi rozum mat mali, takze by ta vysmiat nemal ... a keby ano, tak ho posli do certa a pomysli si o nom svoje ... hlavne sa netrap
@malasimi no presne zato si myslím hm, no a teraz sa mi zdá že sa mi bude ešte horšie s niekým zoznamovať lebo sa budem báť aby ma len kvôli tomu neodsúdili..
Tak to máš reálnu šancu byŤ pannou do svatby... A tvoje panenstvo by mohlo byť svadobným darom pre tvojho milého. Na druhú stranu, ako tu už dakto spomenul, nájdu sa ľudia, čo by pannu využili/zneužili...
Ale určite hneď neber prvého ktorý príde a nebude si ťa pritom vážiť. Podľa vyššie uvedeného by sa ti to totiž mohlo stať a nebolo by to pre teba dobré.
@salamandricka isteže nie, inak by si takúto diskusiu asi ani nezakladala. No ale to bol môj postreh/názor, naozaj ti však neviem poradiť, kde / ako zohnať dakoho, kto by ťa ľúbil...
@bluepanter no, myslím si že máš pravdu lenže problém je, že seba, napríklad to že som hanblivejšia neviem nejako zmeniť a prostredie tiež si neviem predstaviť ako by som zmenila
@salamandricka verim ze to nie je nic lahke, a ver tomu ze to nepojde hned, ale neboj sa ... skus to brat tak, ze ak sa ti vysmeju za cokolvek, tak si ta nezasluzia a chod dalej ... hlavne sa nenut do ziadneho vztahu a do roznych hluposti ...
To by si akože bola schopná chodiť s niekým, kto ťa vysmeje?
Vysmial by ťa za to len hlupák, takým sa, predpokladám, chceš vyhýbať ...
A s rastúcim vekom síce klesá počet ľudí, ktorí sú na tom rovnako ako ty, ale rozhodne si nič nezmeškala, dobehnúť sa dá všetko, aj takpovediac "detská láska"
A co si zmeskala prosim ta Nic si nezmeskala absolutne, pokial si svoje dni uzivas.... jeden mudry clovek raz povedal ,,Neporovnavaj svoj zivot so zivotmi inych ludi a hned ti ten tvoj bude pripadat nadherny'
mne sa paci jedna vec , vsetci ste mili a snazite sa pomoct a ziadny koment v ktorom by si z nej niekto robil srandu , neveril som , ze uvidim take forum na birdzi
@salamandricka - náhodou, to je vynikajúci filter. ak sa ti vysmeje a bude to myslieť úplne vážne, tak je debil. ak sa ti zasmeje v tom zmysle že "jééj, to je zlaté", tak nie je
čo sa týka toho že zmeškala/nezmeškala - ak ti to doteraz nevadilo, a doteraz si nemala pocit že niečo zmeškávaš, a napadá ťa to len takto retrospektívne, tak si pravdepodobne nezmeškala nič.
asi včera tu jeden týpek hľadal pannu .. ..ale nie je to nič hrozné, toľko báb a dokonca chalanou je v tvojom veku na tom istom.. jednoducho si na to nemala čas, alebo si si nebola istá.. a za to, že si staršia a čo teraz? za to, že sa teraz jebú 13 ročné deti a robia si ďalšie deti? aby si dokázali neviem čo? .. čosi, uchránila si sa pred pohlavnými chorobami a tehotenstvom ..a ja viem, že nájdeš takého muža, ktorému budeš dôverovať, ktorý ťa pochopí a spraví ti z toho úžasný zážitok
prečo meriat kvalitu života podla toho či si panna ,alebo nie si,alebo o množstve partnerov? hlavne ide o kvalitu a to ,že si priatela este nemala..hmm vo vyzore chyba nebude .Skus sa trochu viac otvorit ludom,viac optimizmu do života a nelutovat sa.A toho vysneneho princa na ktoreho čakas,možno ho stretnes ked pojdes vysypat smeti,aj take sa stava
Mám kolegyňu,ktorá do 26r. nikoho nemala a teraz je šťastne zaľúbená. Takže len vydrž raz to príde a o to to bude krajšie.Toto je jedna z mála diskusií kde si nikto nerobí srandu. Keby si napísala že, mám 12 a ešte som nikoho nemala, to by si videla tie komenty. A držím palce aby si nemusela dlho čakať. Bez lásky sa dá žiť ale s láskou je ten život oveľa krajší.
Ahojky ,natrap sa i ked ja ti rozumiem velmi dobre . I ja mam ten isty problem . Tiez by sa zisiel niekto s kym by sa dalo pokecat , keby tu bol niekto o koho sa da opriet . Ale ver!!!!!!!!! Co ma prist tak pride !!!!!!!!!!!
Trpezlivost ruze prinasa!!!!!!!!!!!!!
Myslim si , ze mas este kopec rokov pred sebou , tak si ich uzi , lebo potom pri chlapovi uz tak velmi nebudes
myslim ze to ze si este nemala chalana ma len jednu nevyhodu...ze ostatne baby su v tvojom veku uz skusenejsie a nenaletia prvemu debilovi so sladkymi recickami pretoze si tym sklamanim uz jednoducho presli...ako kazdy...teba to teda bohuzial asi este len caka
@salamandricka problem je trochu v tvojej hanblivosti. Ja osobne hanblivky nemusím, nepotrebujem nejakú gangsterku ale hanblivosť nieje plus. Vyrieš toto a si za vodou
Nič si nezmeškala, takých je nás viac. Jednoducho keď cítiš potrebu mať vzťah, musíš začať konať len si dobre zváž či to skutočne chceš - ak si štandardná povaha (komunikácia s ľuďmi ti nerobí problémy + netrpíš rôznymi "zvláštnymi formami správania") tak jednoducho niekoho oslov (pozor niekoho, nie hocikoho -- je vhodné predtým toho človeka spoznať) a hotovo - bez prekonania hamblivosti to jednoducho nepôjde. Daná osoba ťa buď odmietne (rozumej nepovýši váš kamarátsky vzťah na ten "vyšší" vzťah) alebo z toho niečo bude, tak to proste chodí.
Mám pocit, že si moc opatrná a hlavne, nemôžeš nad všetkým moc premýšľať. Keˇže si ešte nemala priateľa zrejme proste pri každom náznaku moc tlačíš na pílu...
A čo ke´d si ešte nemala priateľa? Takých je veľa. A to že ti niekto chýba je normálne. Len nič nesil, buď otvorená novým príležitostiam a užívaj si to ,že si sama, ber si z toho len to dobré, neobmedzuj sa, ži
Raz to príde Treba len vyčkať ... a dovtedy sa pre to netrápiť, užívať si to, čo sa dá a niečo urobiť trošku s tou hanblivosťou Spoznať nových ľudí, byť trošku otvorejenšia novým príležitostiam. A ako viacerí vraveli, netreba to siliť. Zelená naskočí sama
Napísalo ti tu veľmi veľa ľudí a veľmi správne čo som skutočne ani nečakala keď som začala čítať prvé komentáre.
Nie je sa kam ponáhlať, o nič si neprišla, možno keď budeš staršia dáma tak budeš dračica a ak by si niekto dovolil ťa vysmiať pošli ho niekam, taký si ťa nezslúži..
A prajem Ti tú najkrajšiu a najväčšiu lásku pod Slnkom
Na toto reagujem otázkou. Čo je lepšie? Čo by si chcela? Za prvé: Byť to čo si... v podstate ale si spokojná a nič ti nechýba isteže okrej depresii a podobne ale to sa dá depresia sa dá odsrániť. Za druhé: Už v 16 stratiť panenstvo. Avšak, rozišla by si sa s ním...(nezhody.) Podom by si sa s niekym zase dala do kopy aj by si s ním spala isteže... ale zás nič! ... zas by ste sa rozviedli. A napokon by si si zas našla už by si bola zradená otrasená znechutená a najmä - opatrná. . tak čo moja. Čo by si si vybrala? Pretože inak to nejde. Nakoniec máš 22 rokov. S tvojím tretím sa rozídeš a čo ti ostane? No čo je lepšie? A chcela si mať 4 neúspešné vzťahy? Alebo byť tzv. slobodá a čistá? Hmm niekto odpovedá priamo... ja ti to hovorím filozoficky. tak si vyber.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
a) zmenu seba
b) zmenu prostredia
c) zmenu seba aj prostredia
@salamandricka
a ono je pravda čo sa hovorí.. že to príde vtedy, keď to nebudeš hľadať a ani čakať
ja keď som niekedy smutná, že som sama, tak si poviem, že aj horšie si našli, tak prečo by som nemala ja je to hnusné, ale pomože to možeš to skúsiť
ale uvidíš, čo bude po škole...v zamestnaní.
Vysmial by ťa za to len hlupák, takým sa, predpokladám, chceš vyhýbať ...
A s rastúcim vekom síce klesá počet ľudí, ktorí sú na tom rovnako ako ty, ale rozhodne si nič nezmeškala, dobehnúť sa dá všetko, aj takpovediac "detská láska"
čo sa týka toho že zmeškala/nezmeškala - ak ti to doteraz nevadilo, a doteraz si nemala pocit že niečo zmeškávaš, a napadá ťa to len takto retrospektívne, tak si pravdepodobne nezmeškala nič.
@58 @59 majú pravdu
(@60 súhlas, ale asi si si nevšimol zajkov koment, ale je fakt že ten je debil už z princípu, takže sa neráta)
Trpezlivost ruze prinasa!!!!!!!!!!!!!
Myslim si , ze mas este kopec rokov pred sebou , tak si ich uzi , lebo potom pri chlapovi uz tak velmi nebudes
@midnight možno je to dobrý filter, ale bojím sa ho používať, lebo keby ma niekto vysmeje tak by ma to asi dosť zranilo
@sisisnka291 asi máš pravdu, ale tak to čo vidíš okolo teba ťa ovplyvní... keď vidíš, že každý už niekoho má a tak .. ale ďakujem
@ubosko no ja som bola zmierená s tým, že aj tak ma v tomto fóre ma dosť ľudí vysmeje, našťastie sa tak nedeje
@christmasflake veď ja som trpezlivá dosť, ale niekedy si tak uvedomím, že koľko mám už rokov tak mi je smutno
a pokial by neskor potencionalnemu partnerovi to malo akoze vadit, ci by mal nebodaj nejake posmesne poznamky, tak s takym clovekom nemas co riesit...
Mám pocit, že si moc opatrná a hlavne, nemôžeš nad všetkým moc premýšľať. Keˇže si ešte nemala priateľa zrejme proste pri každom náznaku moc tlačíš na pílu...
A čo ke´d si ešte nemala priateľa? Takých je veľa. A to že ti niekto chýba je normálne. Len nič nesil, buď otvorená novým príležitostiam a užívaj si to ,že si sama, ber si z toho len to dobré, neobmedzuj sa, ži
ale tú poslednu vetu si si mohol odpustiť
@69 bud caka, alebo aj minie
@80
Raz to príde Treba len vyčkať ... a dovtedy sa pre to netrápiť, užívať si to, čo sa dá a niečo urobiť trošku s tou hanblivosťou Spoznať nových ľudí, byť trošku otvorejenšia novým príležitostiam. A ako viacerí vraveli, netreba to siliť. Zelená naskočí sama
Nie je sa kam ponáhlať, o nič si neprišla, možno keď budeš staršia dáma tak budeš dračica a ak by si niekto dovolil ťa vysmiať pošli ho niekam, taký si ťa nezslúži..
A prajem Ti tú najkrajšiu a najväčšiu lásku pod Slnkom