Pisem v mene jednej svojej dobrej kamaratky, ktora ma asi takyto problem, tak vas prosim nejak jej to skuste pomoc vysvetlit a poradit co dalej. Takze ma vztah ktory sa uz velmi dlho rozvija a teraz nastal v tom velky zlom. Asi pred tyzdnom jej ten potenc
Nech sa nanňho vykašle zdá sa že chce len to jedno.... Ale ani neviem koľko má kamoška rokov ani ako dlho sú spolu takže je to ťažko Ale ja ti moc asi neporadím
a co takto sa poroypravat? vysvetlit chalanovi ako sa citi,ako vnima dane veci,aky je jej pohlad anto vsetko? ak prijme tak pohoda, ak vysmeje tak je t ochuj a treba ho nechat tak a co najskor odist od neho.
@6 a ked si to nepametam takže to bolo proti mojej voli takže som bol znasilneni....pomoc znasilnily ma pomoooc policia..... najprv ma ožraly a potom zansilnily XD
s někým takovým nemá cenu se zahazovat, vždyť spolu ani nic neměli, tak nechápu co řeší. ať se na to prostě vykašle, byl to jenom takový úlet. jako kdyby nic takového ještě nezažila
no tak ked ti mam pravdu povedat, mala by si na neho davat riadne bacha...sorry, ale ked s nou nedokaze normalne hovorit, tak to chce vztah, vies, ale vztah je aj komunikacii a nie len o komunikacii telesnej...vies ked s nou normalne nehovori tak sorry ale nemyslim, ye ten chalan ma 5 rokov, aby sa nevedel normalne vyjadrit...ja viem, ze kvoli svojej kamaratke si asi chcela pocut, nieco v pozitivnom zmysle,ale ziadala si o radu ludi a myslim, ze niektore nazory hovoria svoje...bohuzial..
Ludia potrebuje mporradit..mam pratelku chdim snou uz 9 msiacov(ja mam 16 a ona17)...je to moja spoluzaicka ale doteraz sme o sebe nic nevedeli...tak sme sa nejak zoznamili a dali do kopy..mame sa radi..len ona ma v poslenom case blbe naldy na mna...chcela sa so mnou rozist,potom mi povie ze ma nelubi,potom mi na to povei ze prepac mi to..a o tyden mi povie ze NIE SI ISTA CI CHCE BYt SOMNU...ja ju mam naozaj rad a poratdemi co to zmamena bo mi k tomu nchce nic povedta...a ece ma dobrehos skamorat(spoluzaka)chodi smim von a boli sme ja so spoluzakmi vonku a ona sa bavila 2 hodiny len s nim..tak mi prosoim poradte co mam robit..a povie mi ze mam ma velmi rada a ja ju lubim
@17 dievča asi nevie čo robi.....len teba sa to taško vnima lebo si zalaskovany a nepripušťaš sito.....porozpravaj sa snou a ak sa nezmeni daj jej zbohom..lebo asi zavela nestoji....podla mna ta ma ako taku rezervu hlada stastie u toho jej kamarata a ak ho najde da zbohom ona tebe....a ak ho nenajde tak akokebi sa nič nestalo... poznám take..chcú viac ako majú
Fakt porozpravaj sa snou povec co citiš ,že je nateba zla a uvidiš ako zareaguje a ak povie že nereš to....povec že to ceš rešiť...
no ja uz som sa jej to pytal ze ze co jej je.ale s tym splouzakom su kamarati asi 3 roky...su len kamarati...samam mi to povedala...proste nekedy nema na mna naladu a enchce sa so mnou bavit,a sama mi povedala ze vie ze je nekedy na mna hnusna...ma vykyvy nalad...
keby mala na teba naladu tak predsa ma naladu na teba vždy len keby si to prehanl s t´my že ste stale spolu treba jej nechať trošku volnosti lebo bude s tebou potom nespokojna
jj..tusim by som jej mal nehat trosku volnosti...nejsom s nou kazdy den,a chce aby sme sa v kole s polu nebavily,nechce to pred spoluzakmi rozrikovat ze spolu chidime(mame takych nektorych blbych spoluzakov)sme vonku asi tak patek sobota-preste za tyden 2-3-4 krat ako sa podari-je to vela???totiz ona travi dost casu s kamaratmi-aj cele poobedie a ja som s nou potom vecer ak sa da...terz v stredu bude uz 10 mesiacov co sme spolu tk by som jej neco chel dat ale nvim co a jak sa mam chovat...a v sobotu bude mat nadodky (17)chel by som ju nejako potesit ale nevim ako..aby si bola ona ista ze mam ma rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
hehehhehehehehehehehehheheehheeh
Fakt porozpravaj sa snou povec co citiš ,že je nateba zla a uvidiš ako zareaguje a ak povie že nereš to....povec že to ceš rešiť...
PS daj vediet ako dopadlo