-nemám žiadnych priateľov, pretože nikde nechodím
-nikde nechodim, pretože nemám žiadnych priateľov.... je to ako začarovaný kruh!
čo mám robiť? ako to zmeniť? keď sa z tohto kruhu nemôžem už pár rokov dostať?
No takze ako by som poradil
-najdi si pracu kde budu ludia!
-najdi si nieco co ta bavi a hlavne kde su ludia, volaky sport/aktivitu/niečo kde budeš traviť dlhsie obdobie
-začni použivať úsmev
-a podobne.
hm ja zväčša nikam nechodim,priateľov nemam a netankuje ma to už. to prejde. alebo ako túto mefisto hovorí, ist, veľa veci sa da robiť tak ze ide človek sám a tam už sa naneho niekto nalepi. ja robím vsetko sama všade chodím sama kde chcem ist a netrápi ma to aspon sa nemusím prisposobovat
Som rád že nie som jediný čo je furt sam až ma to potešilo.. a tiež si neviem najsť kamarátov nových lebo proste nie som typ čo by ľubil vypiť a chodiť na cigaretky atd som zvedavý či ešte do konca strednej školy čiže tak do 19tky vôbec s nejakymi ľuďmi pôjdem von pochybujem no ale snaď si v dospelosti najdem v robote priateľov
@mollly123 ani ja nikde nechodím, pretože moji rovesníci chodia do začmúdených barov,
preto si vyjdem sama do Viedne, BA, NR (pravdaže aj s bezpečnostným sprejom)
@kittan tiež natom niesom najlepšie paru kamaratom mam ale ti často namna kašlu lebo maju frajerky...ešte dobre že mam troch kamaratov čo su taky ako ja a nemaju priatelky a miluju rovnaku hudbu pokial si z KE a maš rad Rock,Metal tak bol by som rad aby si s nami behal po koncertoch
ani ja nikam nechodím, pretože nechcem.... moji starí priatelia ma už nebavia, pretože odchodom na vysokú školu a internát som s nimi nebola tak často a teraz vidím medzi nami veľa rozdielov, ktoré som predtým prehliadala... a na vysokej škole som nestretla nikoho, kto by ma bol zaujal, takže aj od nich tam si udržujem odstup, pretože nemáme žiadnu spoločnú tému.. a čím viac ich spoznávam, tým viac nimi pohŕdam... túto vlastnosť mám po tatkovi, som povrchná, pohŕdavá špina, ale je to v konečnom dôsledku fajn
Ja som rada, že som sa tohoto zbavila a môj spoločenský život je v rozkvete. /niežeby som teraz kysla doma. Ale na prázdniny sú všetci preč. A všetci známy bývajú mimo BA/
Zavolaj starým spolužiakom. Aj keď si s nimi nemusíš môcť rozumieť, skús sa votrieť niekomu do partie, tam môžeš spoznať nových ľudí, nikto nehovorí, že ak si s nimi nebudeš rozumieť musíš sa s nimi silou mocou baviť....
Ozaj! Koncerty a festivaly! 100pro tam nájdeš super ľudí, ešte aj rovnakú hudbu budete počúvať
a ja som si myslela ze som jedina ... tak nie som jeeeees tiez chodim vsade sama vacsinou, lebo co ako sa premaham nedokazu ma bavit opijacky na party zatial co pre vsetkych co poznam je to svate a neprekonatelne....tak isto chodenie po nakupnom centre je nuda za nula bodov a vseobecne asi mam nejake raritne zaujmy....a tak isto pohrdam ludmi cize kym niekto nesplna moje predpoklady nestravim s nim ani minutu volneho casu , radsej budem trpiet samomluvou
ja tiez uz 2 roky nemám žiadny spoločenský život (nie že by predtým to bolo nejak extra, ale aspon raz za cas som vypadol z domu) , trošku to lezie na hlavu,ale čo už, snad nejak prežijem
Ja mam zas iny problem rad by si obcas aj odychol a ostal doma. Ale mam kamarata co s nim stale niekde idem, mam aj inych aj s nimi niekedy idem, potom s rodinnou vela, skola dost casu zaberie a ja sam este co si program urobim. Ked nemas nikoho ti pozem poradit ako som si sa nasiel kamosa. Isiel som na pokec a pisal na plochu ze ci niekto nechce ist na bike von a odvtedy mam dobreho kamosa a chodime furt na bike.
-kúp si psa
-ak bývaš v rodinnom dome, začni pestovať kvety
-choď na koncert nejakej tvojej obľúbenej kapely
-prihlás sa na nejakú aktivitu mimo školy (nemusí to byť nutne školský krúžok)
vďaka tomu sa neskôr môžeš zapájať do rozhovorov v škole atď.
Proste chod von a na niekoho uz len narazis. Ja som sa pred dvoma tyzdnami vratil zo Seoulu. Z metra som vysiel inym vychodom nez standardne, trochu som zabludil, az som sa dostal do jednej kaviarne. Vosiel som dnu a hadaj co sa stalo? Ano, behom par sekund som si nasiel novych kamaratov. Ludia sa ti zvycajne aj sami prihovoria, ked vidia, ze si sam.
Ja tiež , ale chodím na tréningy , tam mám spoluhráčov... ale to niesu nejaký kamaráti super na také že "čau ideme von?"
Tak sa začni zaujímať o nejaký šport ale voľnočasovú aktivitu a tam nejakých ľudí určite spoznáš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Takto aspon zavolaj spoluziakom, starim kamaratom a dohodni sa von.
-najdi si pracu kde budu ludia!
-najdi si nieco co ta bavi a hlavne kde su ludia, volaky sport/aktivitu/niečo kde budeš traviť dlhsie obdobie
-začni použivať úsmev
-a podobne.
preto si vyjdem sama do Viedne, BA, NR (pravdaže aj s bezpečnostným sprejom)
Zavolaj starým spolužiakom. Aj keď si s nimi nemusíš môcť rozumieť, skús sa votrieť niekomu do partie, tam môžeš spoznať nových ľudí, nikto nehovorí, že ak si s nimi nebudeš rozumieť musíš sa s nimi silou mocou baviť....
Ozaj! Koncerty a festivaly! 100pro tam nájdeš super ľudí, ešte aj rovnakú hudbu budete počúvať
No a teraz som na tom lepšie či horšie ako ty ???
-ak bývaš v rodinnom dome, začni pestovať kvety
-choď na koncert nejakej tvojej obľúbenej kapely
-prihlás sa na nejakú aktivitu mimo školy (nemusí to byť nutne školský krúžok)
vďaka tomu sa neskôr môžeš zapájať do rozhovorov v škole atď.
Tak sa začni zaujímať o nejaký šport ale voľnočasovú aktivitu a tam nejakých ľudí určite spoznáš
pokukajte si kto je odkiaľ a sa stretnite