NIKDY NEPOCHOPIM CO VLASTNE CHCE....TEN KOHO LUBIM..SAMA NEVIEM AKO TO SKONCI...
Ahojte!sama neviem ako mam zacat..mam 18 rokov..som studentka na strednej a mam vela starosti a problemov ako kazdy iny clovek...som normalne dievca..ktore lubi...ale sama neviem ci mi tuto lasku vobec ON niekedy v zivote opatuje...
cely cas bol aj s nou ale lubi ta? chodi za tebou ako mu to napadne ale lubi ta, miluje ta? miloval by ta, aj keby ste spolu nespali? sorry, ale nic ine mi na toto nenapada...
da sa zabudnut, len to trva... prajem ti, aby ti vysiel vztah s tym dobrym chlapcom, ktoreho teraz mas...
Naozaj si ako pises naivna, od takeho kurevnika ruky co najskor prec, lebo cely zivot budes mat nahovno. Nevidis, ze ta len vyuziva? Ak by si s nim nespala, tak by o teba ani nezakopol. Si pre neho iba nejaka bokovka, ked mu jeho frajerka nechce dat, tak u teba hlada oporu.
Pises, ze mas uz noveho chlapca, tak sa mu venuj a uvidis, ze ti aj pomoze na toho blbca zabudnut Prajem vela stastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
da sa zabudnut, len to trva... prajem ti, aby ti vysiel vztah s tym dobrym chlapcom, ktoreho teraz mas...
Pises, ze mas uz noveho chlapca, tak sa mu venuj a uvidis, ze ti aj pomoze na toho blbca zabudnut Prajem vela stastia
Keuska,a kolko trva kym zabudnes???mesiac,rok,alebo roky,stane sa to vobec niekedy???a co sa preto da urobit???