Čaute chcela by som sa spýtať, že ako vlastne sa dá rozoznať nike air max, fake od originálu? videla som na nete že "fake nike air max",ale ja tam fakt nijaký rozdiel nevidím ..reku že si nejaké objednám, ale nechcem aby to boli fejky
Vysvetli mi kto ti chytí nohu a začne študovať či sú fake alebo orginál? Ani sama v obchode to nezistíš. A nikto ta nevismeje lebo keď to máš na nohe tak nikto nezistí či sú fake a smiať sa ti budú maximálne zo závisti
Ale ľudia to ani nemajú ako zistiť predávajúci ti nakecá hento to má tamto , takú funkciu a jasné že tomu väčšina ľudí uverí.. Je tam logo napr. Nike tak prečo nie. Ten pocit keď dáš za fejk 120€ na nezaplatenie to očarí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Vysvetli mi kto ti chytí nohu a začne študovať či sú fake alebo orginál? Ani sama v obchode to nezistíš. A nikto ta nevismeje lebo keď to máš na nohe tak nikto nezistí či sú fake a smiať sa ti budú maximálne zo závisti
..ale aj ten pocit, že toľko peňazí za obyčajné fejky
A netaguj sám seba, je to divné
Ale ľudia to ani nemajú ako zistiť predávajúci ti nakecá hento to má tamto , takú funkciu a jasné že tomu väčšina ľudí uverí.. Je tam logo napr. Nike tak prečo nie. Ten pocit keď dáš za fejk 120€ na nezaplatenie to očarí.
aspoň ti budem na očiach prekáža ti to?
to nevadí nevšímaj si ma teda