Čaute ! Potrebujem poradiť . Chcela by som si v najbližšej dobe kúpiť nejakú zrkadlovku . Rozhodujem sa medzi Nikon D3100 a Canon EOS 1100D . Obe zrkadlovky by som si chcela kúpiť so setovými objektívmi . Ktorú by ste brali vy ?
a mas to vlastne jedno ...ja som poradil nikon lebo som kedysi mal D3000 s bol som spokojny a kamarat mal 1000D a tiez bol spokojny...tu ide len o znacku
neber to ako odbornú radu, ale moja voľba by bola jednoznačne Nikon D3100 a to bez váhania kamarát sa venuje foteniu a tiež má D3100 a na značku Nikon nedá dopustiť a keď si pozreš aj na stránke heureka.sk, tak D3100 sa umiestnil na 1. mieste a EOS 1100D na 13. a sú tam k tomu aj komenty ľudí, ktorý ho vlastnia tak to je jedine asi ako ti ja môžem poradiť
Ja mám Nikon D3100 a som spokojná. Ten setový objektív nepatrí k tým najhorším, čiže sa to dá, ale určite chcem lepší.. Inak ani Canon nie je zlá značka, ale neviem posúdiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme