no vieš ak to chceš len ako hobby tak je to jedno ak to chceš aj na zárobkové účely tak by som radil Nikon mimochodom nie je dôležité telo ale objektív :3 môžeš mať telo neviem aké ale stále to nebude nebudú fotky za milión ... daj sa do nejakého krúžku a foť tým čo tam majú a ke´d ti to pôjde dobre a neomrzí ťa to až potom investuj
Ak máš plány sa viac tomu venovať, vrážať peniaze neskôr do výbavy tak z tíchto dvoch je jedno čo si vyberieš lebo potom si kúpiš fullframe
Ináč ak by som teraz vyberal z low-endov tak by som bral D3200, neber D3100 keď môžeš x200 a je ešte lacnejšia ako D600 od Canonu máš k tomu seťák, telo je myslím dobré už to chce len neskôr kvalitný objektív
canon je lepsi na video .... osobne som vyznavac nikonu .... telo neni velmi vo fotografii podstatne radsej investuj do objektivov .... neviem ti poradit ktorí je lepsi pretoze sa v canon zrkadlovkach nevyznam
Aj ja som sa rozodovala medzi tymito dvoma a naloniec spm sii kupila ten canon, totizto viacero profesional. Fotografov mi dorucilo Canon a som snim nadmieru spOkojna, a ked citas rezencie tak urcite vies,ze ten canon je kral poloprofesionalnych zrkadloviek
no aj ja si idem teraz kupit 600d ...uz dva roky hladam nieco nove, cenovo pristupne. uz ma aj zamestnavatel tlaci aby som si kupil novy fotak tak asi teda ten canon 600d
este k tomu ho maju teraz aj za super cenu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ináč ak by som teraz vyberal z low-endov tak by som bral D3200, neber D3100 keď môžeš x200 a je ešte lacnejšia ako D600 od Canonu máš k tomu seťák, telo je myslím dobré už to chce len neskôr kvalitný objektív
» snapsort.com/compare/Canon-6...
este k tomu ho maju teraz aj za super cenu