ja viem,asi to bude blba tema...ale dlho sme v robote rozmyslali,ako sa vobec tie kedysi popularne korytnacky volaju,a ked sme na to konecne prisli,zistili sme:
ze nevieme,ktora farba pasiku patri ku ktoremu menu...
vie to tu niekto???
ake
nepamatam si viem ze tam bol donatelo. mikelanzelo ci ako a inych uz ani nepozna,. a pamatam si len na modru a fialovu farbu ale mam ten film doma. ale neviem kde, takze sa mi to neche ani zistovat
@4 z toho si nic nerob.ja som to videla max 5-krat,aj to len kvoli tomu,ze to sestry pozerali....len viem,ze tam bol nejaky potkan a nikdy mi to nedavalo tym padom zmysel
no ja uz tiez z toho moc neviem,viem o tom potkanovi a tusim tam bola nejaka novinarka April,bo viem,ze som z toho este ako decko mala haluz,ze ako sa moze niekto volat ako mesiac v roku...
uuuf tak rafael bol cerveny, leonardo modry, donatelo fialovy a ten stvrty bol oranzovy tusim michilangelo (alebo ako sa to pise a nepytajte sa ma ako to viem prosto to viem
možno je toto trochu odveci ..ale raz som sa zoznamovala s jedným chalanom a on dal raký záder...Ja ťa poznám my sme sa spolu v škôlke hrali na Ninja korytnačky to bol vtedy rofl...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a myslim ze michelangelo bol oranzovy a leonardo modry,ale uz som v koncoch...
a pre nostalgicku spomienku :
ale to video sa mi pacilo,som sa vratila do detstva...
a tusim oni strasne radi papali pizzu...
Leonardo- Modry pasik, nosi dva mece- volaju sa Ninjato (rovny kratsi mec ako katana )
Michellangelo -oranzovy pasik, ma dva nunchaky
Donatello- fialovy pasik, ma bo (dlha palica)
Rafaello- cerveny pasik, ma dve Sai (kratke trojzubce)
ked uz chceme byt presny
Korytnačky sú ale super hehe, potkaní ninja učiteľ splinter a protivník (Gerhard) Shredder
» www.csfd.cz/film/223252-tmn...
Inak toto je pomerne čerstvý animovaný počin zahŕňajúci korytnačky a celkom podarený