hmm, googli, googli... ale niesom príliš fanda nlp, to je podľa mňa vlastne len manipulovanie ľudí... no, ale možno to môže byť fajn, kto by to nechcel ovládať videjko nlp...
@Delpurr ja som sa nepytal co si myslite o NLP ale ci s nim mate skusenosti => tym padom ak ma niekto skusenosti zakonite musi vediet co skratka NLP znamena.
googlit som googlil ale praveze mi to moc nepomohlo... myslim tym ze som nenasiel ziadnu naucnu literaturu ohladom NLP a NLP technik...
@Johnny89 NLP nie je len o manipulovani, NLP je oblast psychologie (moja predstava)
No hej, ono to je vlastne neuro-lingvistické programovanie, čiže inýmy slovami povedané, ty dačo povieš človeku a on ti to uverí ak to povieš správne alebo tak nejako. Veď na qarkovi dačo podobného bolo spomínané občas, a ak vieš anglicky skús si nájsť dajakú knižku od Derrena Browna, určite dajakú vydal...
Zdravim! Ja uz som o NLP nieco precital a zvazujem, ze by som chcel NLP aj studovat. Pocul som, ze v zahranici su taketo studijne odbory. Ma o tom niekto blizsie info, prip. skusenost?
ahojte, osobne som NLP absolvoval, mam aj certifikat NLP practitioner, je to fajn vec, cloveka to posunie v dalsich oblastiach v zivote, ci uz vo vztahoch s ludmi, vo financiach alebo v biznise. dalšie info tu: » www.nlpkurz.sk
NlP je blbost.Naucia ta akurat verit blbostiam.Vyzera to ako psychologicka metoda no je to dalsi alternativny smer new age.NLP funguje iba na baze mozno placeba.Velmi mi NLP pripomina psychologiu.Zamysli sa na chvilku co ti moze niekto ponuknut za 2000 euro.Vymazat ti hlavu.Aby si sa po kirze nestazoval ze si prisiel o peniaze.Po kurze budes chodit ako reklama na NLP.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Co je NLP:
» iapl.sk/nlp.html...
googlit som googlil ale praveze mi to moc nepomohlo... myslim tym ze som nenasiel ziadnu naucnu literaturu ohladom NLP a NLP technik...
@Johnny89 NLP nie je len o manipulovani, NLP je oblast psychologie (moja predstava)
tu je dačo, (všimni si tú super cenu » www.nlp4biz.sk/sem_intenzivny_... alebo » www.martinus.sk/?uItem=458... .. ale o pdfkách neviem, treba prehľadať dajaké fóra a podobne..
Dik
» www.youtube.com/playlist?list=P...