Neviete ako mám rozkechať temu s nejakým chalanom ked si s ním píšem. Jedneho som si chcela aj pridať do priateľov, ale nvm čo mu mám napísať. V škole vždy nejak po sebe pokukujeme (nenápadne), ale vždy ja alebo on ide s partiou.
@speangy to je pohlavna nerovnost ....muz spravi prvy krok, bud ak fakt velmi velmi tu zenu chce alebo velmi velmi ma chut na sex...a zial muz telepaticky nezisti vzdy, ze ktora po nom ide
@kail91 ale ty si potom napísal že "udržovať kontakt cez fb" to ti príde normálne? sama ti môžem povedať, aké je to kurva náročné udržiavať vzťah cez fb, a vidieť toho človeka raz za...
@candy36 Tým udržovať kontakt myslím, občas si napísať, ak práve s ním nemôžeš byť a nie celý vzťah len cez Fb riešiť - to je sprostosť, veď každý potrebuje mať toho partnera pri sebe a cítiť jeho blízkosť, teda aspoň si to myslím, keďže nemám s tým skúsenosti. Vzťahom tiež neprospieva ak sú partneri stále spolu - to už viem podľa pár príkladov, čo som mohol spozorovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Alebo o jeho koníčku nejakom , bude rád
Jednoduché - ten kto má záujem spraví prvý krok a ak je záujem aj z druhej strany...tak to bude opätované...ak nie, tak nie...
nemám ich z psychických dôvodov
ver mi, nechcel by si taký vzťah
@maximax Myslím že ten ktorý naozaj chce zistí
ano, ak je ten zaujem obojstranny!!!, tak potom muz zistuje, ci ma zena on zaujem...inak mu je to jedno, okrem chvil, ked je nadrzany