Peter piper: Vies ako sa hovori : Podla teba sudim teba tak,ze urcite vzdy hovoris so skusenostiach a je ti dobre zi v tom ,ale stracaj nadej,ze to bude lepsie.
V jednoduchosti je krasa neviem preco narazas na ten fet? mas skusenosti a jebe ti z toho nevies co je realne a co je len flip? Mal by si sa uz naozaj liecit vies nahovarat si a zaroven si vsugerovat ,ze ten druhy je bud fetak alebo skureny je ubohe ,ked ty sam nevies kedy su bud sfetovany alebo skureny.No toto je uz naozajstna porucha.
peter_piper: oj ty si myslis ,ze nazor 100000 ludi je spravny ?? ciiii ty si truloo ako debil a sto ludii piper je malo...Skus viac a daj si natom zalezat.
ciii piper.. nechapem ako mozes pouzivat taku trapnu frazu citujem: ,,ked ti 100 ludi napise ze si pica, asi na tom bude nieco pravdy nemyslis?,, kde si v skolke? vedela som ,ze si debilko,ale az taky vysraty ...Ty uz fakt nevies ako sa mas branit tak pouzijes nazor 100 ludi? waaw dobre,ze ma 100 ludi za teba nezbije oj ty si musel byt v skolke a tiez aj skole ak si dokoncil ZS sikanovany a poznacilo ta to a preto sa skryvas za kamaratov no dost ma to prekvapilo ,ze mas ich az tolko 100 si cim dalej trapnejsi
ked si to musela natiahnut na 2 prispevky asi ta to dost sralo ze?
trapas
a ano, nazor 100 ludi je spravny, pretoze to nepisalo 100 prijebanych ludi (ako napr. nebo, harry, hangar, sabini...) ale 100 normalnych ludi.
a tvoje "urazky" typu si truloo ako debil?? co to ma do pice znamenat?? ved takej kokotine nemozes chapat ani ty sama, pricom tvoje chapanie sice je na takej slabej urovni, ale neverim, ze 100% vies, co si vlastne napisala.
takze nabuduce skus nieco originalnejsie ak vies vobec, co to slovo znamena
Budem rada a hlavne zvedava na nazor sto ludii : mozes zaujat post veducej postavy a uviest ludi do tvojej problematiky so mnou verim a aj dufam,ze tych 100 ludi co si spominal aj splnis...
jasne ak mi predvedies sposob ako "splnit" 100 ludi
BTW: precitaj si celu odznova tu tvoju retardovanu diskusiu BIRZD (ano vsimol som si, ze to nedokazes ani napisat, je to na teba asi dost zlozite slovo)
a mozes si ich spocitat. a to je len jedna diskusia. tak si to prosim precotaj a skus to brat vazne.
dalej na teba uz nereagujem, pretoze ty musis silou-mocou vzdy nieco napisat, aj ked argumenty niesu, ale to ze ti to nedava zmysel ti asi moc nevadi ako som si vsimol a to iste dookola pisat stale nebudem, takze FUCK OFF BITCH koncim
OJ ...Si ty frajer ako sa patri ak si precitam vsetky tvoje na hlavu a sproste diskusie nie len,ze mi je do placu,ale skor ma chyta smiech cez slzy... ...
Banalnymi vecami sa zaoberas a pritom sa cely cas hras na niekoho...Pochom vsetko,ale teba nie..chytas sa slov ,fraz a ine..No popritom som v tvojich na hlavu postavenych diskusiach nasla 1000 chyb...
Veri,ze aj ty najdes 100 ludi aby mi dokazali,ze som pica...
No proste citat tvoje prispevky je naozaj zabavne ja v tom pokracujem,lebo takeho debilka ako ty nestretavam kazdy den..
No jedine co vies je mudrovat bez logiky...
Chlap,ktory trpi viacerimi psychickymi poruchami by nemal zakladat take diskusie ako ,, PICA ,, ,,,nazov hovori za vsetko mas slabu slovnu zasobu a nevies sa vyjadrovat ...
A mozem byt dalsia PICA v tvojich ubohych a teba zosmiesnujucich diskusiach...
Verim,ze sa polepsim a nebudem do teba zabrdat,ale musis pochopit ,ze je to zabavne ... ..DOVI
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
hezky!
trapas
a ano, nazor 100 ludi je spravny, pretoze to nepisalo 100 prijebanych ludi (ako napr. nebo, harry, hangar, sabini...) ale 100 normalnych ludi.
a tvoje "urazky" typu si truloo ako debil?? co to ma do pice znamenat?? ved takej kokotine nemozes chapat ani ty sama, pricom tvoje chapanie sice je na takej slabej urovni, ale neverim, ze 100% vies, co si vlastne napisala.
takze nabuduce skus nieco originalnejsie ak vies vobec, co to slovo znamena
Budem rada a hlavne zvedava na nazor sto ludii : mozes zaujat post veducej postavy a uviest ludi do tvojej problematiky so mnou verim a aj dufam,ze tych 100 ludi co si spominal aj splnis...
BTW: precitaj si celu odznova tu tvoju retardovanu diskusiu BIRZD (ano vsimol som si, ze to nedokazes ani napisat, je to na teba asi dost zlozite slovo)
a mozes si ich spocitat. a to je len jedna diskusia. tak si to prosim precotaj a skus to brat vazne.
dalej na teba uz nereagujem, pretoze ty musis silou-mocou vzdy nieco napisat, aj ked argumenty niesu, ale to ze ti to nedava zmysel ti asi moc nevadi ako som si vsimol a to iste dookola pisat stale nebudem, takze FUCK OFF BITCH koncim
Banalnymi vecami sa zaoberas a pritom sa cely cas hras na niekoho...Pochom vsetko,ale teba nie..chytas sa slov ,fraz a ine..No popritom som v tvojich na hlavu postavenych diskusiach nasla 1000 chyb...
Veri,ze aj ty najdes 100 ludi aby mi dokazali,ze som pica...
No proste citat tvoje prispevky je naozaj zabavne ja v tom pokracujem,lebo takeho debilka ako ty nestretavam kazdy den..
No jedine co vies je mudrovat bez logiky...
Chlap,ktory trpi viacerimi psychickymi poruchami by nemal zakladat take diskusie ako ,, PICA ,, ,,,nazov hovori za vsetko mas slabu slovnu zasobu a nevies sa vyjadrovat ...
A mozem byt dalsia PICA v tvojich ubohych a teba zosmiesnujucich diskusiach...
Verim,ze sa polepsim a nebudem do teba zabrdat,ale musis pochopit ,ze je to zabavne ... ..DOVI
FUCK OFF BITCH
naucis ma prosim ta takto odjebavat ludi?
alebo mi staci precitat si woloviny
Peter: To neries naozaj to nestoji za to