no to ide o to že naši su strašne staromodny a oni mki nahovaraju toho s autom bo tvrdia že ten moj chalan sa nema ak za m,nou dostat ked nema auto...akože keby vidite te naše hadky....no poradte miiiiiiiiiiiiiiiiiii prosiiiiiiiiiiiiiim ja cem ostat s tym 17-ročnym ale chapete štve ma že s našimi budem pohadana
teda: ak nevieš čo chceš, je správne hľadať radu a pomoc, no nepoznáme ťa a nepoznáme tých dvoch a vek a vlastníctajné číslo: 3977vo auta nieje naj informácia.
Pomôže ti nejaká dobrá kamoška skôr (ak nejakú máš)
@8 Takže napišem všetko ako to je...proste lubim jedneho 17-ročneho ktory je o 3 mesiACE mladši odo mna....a naši ho nemaju radi lebo pred polrokom som chodila s chalanom ktory bol odo mna mladši a sklamala som sa tak vravia že to iste sa stane teraz...bo opn byva daleko a že nebude moct za mnou chodit a stretavat sa budeme len v škole...a tento moj kamarat 21-ročny sa im viac pači bo ma auto a chodit by za m,nou mohol aj robotu ma a tak...tak chcem len vediet že či mam byt s tym koho lubit aj za cenu že s abudem hadat s rodičmi...bo oni ja neviem ale už su hnusny na mna my vraveli že ho mam nehat lebo to nikam nevedie a ja už fakt neviem ako ich mam presvedčit
@sonicqa91 Rodičia si myslia to, že ak ťa raz mladší sklamal, sklame ťa aj tento. Majú pochybnosti a aj ty, či je mladší partner dostatočne vyspelý na vzťah so staršou holkou a k tomu ešte na diaľku. Nechcem ťa uraziť, ale ty sama by si mala vedieť najlepšie, či to dokáže a či nie...
súhlasím s @lamouette zostaň s tým koho ľúbiš, a ak ti rodičia neveria, skúsim im dokázať, že je iný ako ten predchádzajúci, ale to len v prípade, že ho fakt ľúbiš...
bože ty si krava... keby si ho ozaj ľúbila tak tu nezakladáš takéto debilné ankety... to sa chceš riadiť celý život tým, ako prevažne zahlasujú birdzáci???... nezdá sa ti to padnuté na hlavu?....keď sa nebudeš môcť rozhodnúť či si dáš na raňajky jogurt alebo rožok hneď založíš anketu?...
jednoznacne z toho vyplvyva co vravis,ze lubis toho 17....tak o neho bojuj,predsa rodicia ti nemozu rozkazat s kym mas mat vztah....aj na dialku su vztahy a funguju...a rodicov,to snad raz prejde...uvidis oni to rozdychaju,uz ich predsa nebude bavit rovit zo seba nasratych,ked uvidia ze vam to klape..a to ze ta podla nich necha,len preto zeje mladsi a ze to spravil nejaky pred nim je blbost...to neni predsa dovod,nato ze by si s nim nemohla byt,alebo nemala....a ze nema auto,boze ved ma 17,tak co....su vlaky a tak....koho lubis,o toho bojuj to je jesnee.. drzim,palce...napis potom ako to skoncilo...
Máš asi 17 rokov čo je už dá sa povedať rozumný človek z teba a asi si uvedomuješ čo je ľúbiť. Tak sa rozhoduj podľa srdca... Ak dáke city ovšem máš v tom srdci. To že henten má auto a neviem čo ešte, to nie je všetko a nespraví ťa to šťastnou. POzeraj na všetky faktory ovplyvňujúce vzťah a tvoje šťastie. Rodičia ti možno chcú dobre ale nezabúdaj rozhodni sa správne aby si netrpela kvôli tomu, že si sa vzdala toho koho ľúbiš len kvôli rodičom... Ak ti prekáža diaľka, tak sa skús povzniesť nad ňu a vyskúšaj ako by to fungovalo. Diaľka má aj svoje čaro, vďaka ktorému sú si dvaja vzácnejší keď sú spolu.
Evidentné je, že rodičia ti nechcú zle, a vedia asi, čo ich doma čaká, ked sa sklameš. Majú ťa radi, preto ti chceli pomôcť. Si nerozhodná, a o tom asi vieš aj ty.
V láske neexistujú záruky, a nemáš ju ani u 17, ani u 20 ročného.
Asi je zbytočné niečo vážne riešiť, nič sa nedeje, máš 17 a život pôjde ďalej, či sa sklameš, či nie. Je to tvoja škola života, len aby za tebou neostávalo veľa sklamaných srdc, obyčajne sa to raz vráti aj s úrokami.
Sama si napísala že ten 21 ročný má prácu... čiže ani on nebude mať extra vela času sa s tebou stretávať... a ak auto je faktor ktorý rozhoduje nad tým koho "ľúbiš" or "miluješ" tak potom ani nelubiš ani nemiluješ... čiže asi tak... a keď sa s tým chalanom vidíš v škole to znamená že to nemá až tak ďaleko...
a @whitelilit to že či je človek rozumný alebo nieje neovplivňuje vek ale samotné zmýšlanie jedinca... takže niekto môže byť teoreticky vyspelejší v 13 ako niekto v 21...
Máš 17 rokov,nejdeš si ešte brať toho 17 ročného,tak s ním buď,no a čo že s aim nepáči,tebe sa páči a ty s ním budeš tráviť voľný čas,nie tvoji rodičia pána.A no a čo že ten druhý má auto ako nepochopila som to trochu?Nech má aj stíhačku,pokiaľ s ami nepáči tak má smolu.
but s tym koho lubis....ked to vyjde tak s nim aj ostanes....wed s rodicmi nebudes byvat vecnost ..a neboj oni si na to zvyknu ... ako vidno ze im ide len o materiane zabezpecenie =P..je to tvoj zivot a nie ich tak sa rozhoduj podla seba
@sonicqa91 - nemyslím, že bolo vhodné na túto tému založiť anketu. Diskusiu by som chápal, ale anketa je dľa môho názoru dosť hlúpe a to
1. Nemáš nádej na t, že anketa Ti dá za pravdu..
2. Ak máš pochybnosti a chceš pohľad nezaujatých, vytvor to ako diskusiu.
3. Nepoznáme Tvoje zmýšlanie, tak je aj ťažko radiť..
Ak váhaš pri tom 17ročnom, odporúčam rozmýšlať nad tou teťou možnosťou, pretože keby si ho mala úprimne rada, nezakladáš anketu, ale ideš za svojim cieľom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
no jasné že toho,koho ľúbiš !!
Tvoja materialna dusa isto pisti po druhej moznosti. Bak!
vieš čo chceš? očividne nie...
teda: ak nevieš čo chceš, je správne hľadať radu a pomoc, no nepoznáme ťa a nepoznáme tých dvoch a vek a vlastníctajné číslo: 3977vo auta nieje naj informácia.
Pomôže ti nejaká dobrá kamoška skôr (ak nejakú máš)
a/ alebo daj viac info, alebo napíš
súhlasím s @lamouette zostaň s tým koho ľúbiš, a ak ti rodičia neveria, skúsim im dokázať, že je iný ako ten predchádzajúci, ale to len v prípade, že ho fakt ľúbiš...
aj tak ta nikto neovplyvni....UROVNAJ SI V HLAVE CO CHCES A POTOM ROB CO SAMA UZNAS ZA VHODNE..
aa holka nevies co chces vyflakni sa na oboch a uvedom sa az potom zacni riesit
...a vybrať si chalan len preto, že má auto...
Evidentné je, že rodičia ti nechcú zle, a vedia asi, čo ich doma čaká, ked sa sklameš. Majú ťa radi, preto ti chceli pomôcť. Si nerozhodná, a o tom asi vieš aj ty.
V láske neexistujú záruky, a nemáš ju ani u 17, ani u 20 ročného.
Asi je zbytočné niečo vážne riešiť, nič sa nedeje, máš 17 a život pôjde ďalej, či sa sklameš, či nie. Je to tvoja škola života, len aby za tebou neostávalo veľa sklamaných srdc, obyčajne sa to raz vráti aj s úrokami.
a @whitelilit to že či je človek rozumný alebo nieje neovplivňuje vek ale samotné zmýšlanie jedinca... takže niekto môže byť teoreticky vyspelejší v 13 ako niekto v 21...
1. Nemáš nádej na t, že anketa Ti dá za pravdu..
2. Ak máš pochybnosti a chceš pohľad nezaujatých, vytvor to ako diskusiu.
3. Nepoznáme Tvoje zmýšlanie, tak je aj ťažko radiť..
Ak váhaš pri tom 17ročnom, odporúčam rozmýšlať nad tou teťou možnosťou, pretože keby si ho mala úprimne rada, nezakladáš anketu, ale ideš za svojim cieľom...