Dneska mi moj otec povedal jednu zaujímavu myšlienku, citujem: " človek sa do teba zamiluje väčšinou vtedy, ak zistí že si do nho zamilovaná ty...." Čo si o tom vy myslíte?
Inak, podľa mňa by sedelo aj: " človek sa do SEBA zamiluje väčšinou vtedy, ak zistí že si do nho zamilovaná ty...."
V tom zmysle, že ak zistí, že existuje niekto pre koho je dôležitý, tak voči sebe zaujme iné postavenie/začne si viac vážiť samého seba.
ked clovek zacina so vztahmi, tak ano...takisto, ak sa don zamiluje pomenej ludi, tak ano, ale inak nie...praveze, ak je niekto privelmi pritazlivy, tak zamilovanost je pre toho cloveka praveze odpudzujuca ...ja som sa tak zvykol zamilovavat do zien, ked prejavili zaujem, len potom som nechapal, preco to bolo kratkodobe, ale neskor mi doslo, ze ony neboli zamilovane, ale skor ocarene alebo nadrzane (surovo povedane, ale myslim, ze chlapi vedia, ze nadrzane zeny su zrazu take "nezne" ...
PS: ak by sa do mna zamilovala 150-kilova zena, tak ma bude odpudzovat
ja neviem co znamena, ze sa mi niekto paci.
nechapem proste ako mam dat niekomu vyssiu prioritu ako inemu...proste niekto ma pekne oci, niekto postavu, blablabla ale ako najdete niekoho, o kom si poviete, ze on sa mi paci, len on a nikoho ineho nechcem?
@echoechoecho na tom nieco bude a nie len ked zacina zo vztahmi, ale napriklad aj ked ma pauzu po rozchode a potom pride nejaka femme fatale tak sa rychlo namota.
Ale ked kazdu chvilu riesi inu zenu tak sa mu vycerpa hormon zamilovanosti (serotonin) a potom ma problem sa zamilovat a ide mu len o sex.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
V tom zmysle, že ak zistí, že existuje niekto pre koho je dôležitý, tak voči sebe zaujme iné postavenie/začne si viac vážiť samého seba.
PS: ak by sa do mna zamilovala 150-kilova zena, tak ma bude odpudzovat
nechapem proste ako mam dat niekomu vyssiu prioritu ako inemu...proste niekto ma pekne oci, niekto postavu, blablabla ale ako najdete niekoho, o kom si poviete, ze on sa mi paci, len on a nikoho ineho nechcem?
Ale ked kazdu chvilu riesi inu zenu tak sa mu vycerpa hormon zamilovanosti (serotonin) a potom ma problem sa zamilovat a ide mu len o sex.
ale nemyslím si že v tom prípade ide o "lásku"
človek by mal mať svojho partnera rád kvôli tomu aký je, nie kvôli tomu že