Zvyknem chodiť MI - TN. Keď ešte boli v noci 1. triedňové vozy, tak to bolo super
Ale naposledy, keď som vylakane zistila na stanici, že 1. trieda v noci nechodí,tak som sa bála riadne Našťastie bol so mnou v kupé "biely" človek a mali sme obaja miestenku, tak sme zamkli kupé a otvorili len pracovníkom a ľuďom, čo mali miestenku. Inak žiaden problém.
Raz stacilo...pre kapacitu dali kupe 8cky a poriadne stare...a najlepsie ked sa v ziline kupe naplnilo o nejakej trerej rano ci kedy a do blavy sme sli osmi ludia... Nikdy viac
Ale takych podivnych ludi sa nemusis bat, niekolkokrat chodia aj policajne hliadky po vlaku ono ak budes mat stastie a nenatrepe sa ti xy ludi bez miestenky do kupe, tak to bude v pohode cesta
Wtf? Báť sa? Nočným sa ide lepšie, než zabiť toľko času cez deň. A ešte keď nemáš problém zaspať hocikde, ako ja, tak lehátko vo vlaku je the best way.
v pohode, ak sa bojíš, tak si prisadni k niekomu mierumilovne vyzerajúcemu ja som šla tiež sama,bola som aj sama v kupéčku a tašku som si dala pod hlavu, keby sa chcel náhodou niekto obohatiť o moju prázdnu peňaženku a starý mobil a neviem či aj teraz ešte, ale v lete tam bola strašne zima, lebo bola celý čas zapnutá klíma a nedala sa vypnúť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
bál som sa akurát, že zaspím, nejako som sa náhodou prebudil.
ale aj @5 je pravda
Ale naposledy, keď som vylakane zistila na stanici, že 1. trieda v noci nechodí,tak som sa bála riadne Našťastie bol so mnou v kupé "biely" človek a mali sme obaja miestenku, tak sme zamkli kupé a otvorili len pracovníkom a ľuďom, čo mali miestenku. Inak žiaden problém.
ale nespalo sa dobre, drnčalo to