novy software ti v tom na 95% nepomoze, myslim si ze chyba je v tych suboroch, ked otvoris zlozku tak sa ti asi snazi vytvorit nahlady toho videa alebo neake info (mozna nerozpozna video codec alebo zvukovy)
ak je to tento pripad tak by ti mal pomoct Moby Explorer (aplikacia pre mobil) kde si to vymazes
btw tu nokiu nemam (a ani nechcem!) neviem co vsetko je na nom mozne alebo nemozne
@cocca-colla ďakujem za radu, pomohlo to.... niekedy rozmýšľam moc zložito a pritom je to také jednoduché Máš to u mňa
@zahi už som to spravil, firmware zatiaľ nechávam taký aký je Ten telefón mi zatiaľ stačí, je to hudobný telefón a taký potrebujem, ešte keby má wi-fi tak ani iný nehľadám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Nie som znalec, ale mne robí Nokia občas to isté...
Raz sa mi stalo tak že po resetnutí mi nešiel zapnúť mobil vôbec. Dala som si prepáliť softwér v mobile a išiel. Pravdaže mi to blbne opäť..
@3 Ja potrebujem tie videa vymazať s telefónu, ale nemôžem sa ku nim ani len dostať čiže isto bude zavírované alebo to skratka mobil nezvláda....
Teraz ma napadlo že možno bude stačiť program (ak taký existuje) aby som sa dostal cez PC do pamäte telefónu.... idem niečo pohladať na nete....
ak je to tento pripad tak by ti mal pomoct Moby Explorer (aplikacia pre mobil) kde si to vymazes
btw tu nokiu nemam (a ani nechcem!) neviem co vsetko je na nom mozne alebo nemozne
gl
@zahi už som to spravil, firmware zatiaľ nechávam taký aký je Ten telefón mi zatiaľ stačí, je to hudobný telefón a taký potrebujem, ešte keby má wi-fi tak ani iný nehľadám
Tému môžete vymazať....
radšej si nájdi iný fone ak je to až také..
ďalej pomôcť nemôžem..sry