@pukynka_15 myslis xperia x10 mini pro? tak to je srot...sice ani tato nokia neni bohvie aka ale pokial si neni vyslovene technicky typ a tak, tak ta nokia je jednoduchsia a zvlada vsetko co potrebujes...
navyse pri xperii ak mas dlhe nechty tak sa ti bude ten telefon zle ovladat...
a to kde je prosim ta napisane ze ma symbian S40? to by som rad vedel ktory kokot to napisal to su serie telefonov...S60 je symbian a S40 je seria 40 bez operacnych systemov...to je jedna vec...cize tam ti nema co zamrzat a symbian tiez nezamrza to neviem kde si sa docitala...maximalne tak pokial je upraveny operatorom...vtedy to je nestabilne a moze to robit problemy ale inak som s tym problem nikdy nemal a to pouzivam uz asi 5 rokov..
@kosmiklove nie nechcem mini ale velku prinajhorsom aj tu bez klavesnice xperiu
a tak ja sa nevyznám ale tu máš napísane » www.t-mobile.sk/telefony/nokia/... že operačný systém - symbian S40 ja netuuším čo to je, známy mi povedali že to mrzne ..
@pukynka_15 tak ta velka pro neni to je len dotykova a hovorim tam mozes mat problem ak mas dlhe nechty...to reaguje len na prsty alebo specialne pero..
1. to ziadny symbian nema...to je len S40 cize bez operacneho systemu...ale aj keby to malo symbian tak ja hovorim ze to nemrzne to mrzne len lamam co s tym nevedia narabat..xperia ma zase androida a to je chaoticke neprehladne a tam kym by si sa zorientovala...
@jaro1991 tak E52 je asi to najlepsie z pracovnych telefonov ked neratam jej qwerty verziu E72...takze moze byt len ci by taky telefon vobec vyuzila...a ak ho bere @pukynka_15 na pausal tak asi nema moc na vyber
@pukynka_15 jaj tak ale ta sa este nepredava citala si to tam?
"cena a dostupnosť: neznáma / druhý štvrťrok 2011" a to si nachystaj minimalne 500 euro
a mne sa ta C3 paci..hlavne ta zelena verzia...je lacny a ponuka docela slusnu vybavu...chcel som si ho kupit ako zalozny telefon ale zatial som to odlozil
@pukynka_15 hej to byvaju VELMI CASTO taketo ojeby v takych bazaroch a na ebayi, aukrach a podobne...bud len zhrabnu prachy a nic ti neposle..alebo ti posle nejaku napodobeninu alebo nieco uplne ine..takze na to bacha...
SE by som nekupoval...a co sa tyka nokie..tych telefonov je vela...chcelo by to vediet na co ten telefon chces a za ake prachy..pretoze takto ti tazko poradit
@tomtoylc a tak vies ja sa moc roztrhat nemozem ... lebo mama ma pausal 55viac a tam tých mobilou na výber vela nie je .. jedine ze by som si ho kupila normalne nie k pausalu ...
@pukynka_15 no pokial na pausal tak mozes vyberat iba z toho co tam maju..a pokial bez pausalu tak ide o to kolko si ochotna dat za telefon..ale tie ceny budu uplne niekde inde ak chces lepsi telefon
@tomtoylc tak ten t-mobile soft sa da prepalit aj v domacich podmienkach...potrebujes k tomu akurat kabel ktory je v baleni a jeden soft...ale ten telefon sam o sebe je taky docela nepodarok...neviem nakolko je osetreny novy fw...ale s tym starsim boli docela problemy..hlavne s widgetmi...bud robili problemy alebo niektore nesli pre istotu vobec
@kosmiklove ... ja viem .. prehrával som si na mojej E66 soft. na novšiu verziu ... a stále ide bez problémov niekedy ide pomali len ked idem do kontaktov ale inač je super ... no problem
@kosmiklove a ved nemyslim tu xperiu pro co som spominala predtym.. to by som kurva dlho hladala ten bazar .. ale daku asi tu x8 alebo co to teraz je .. tych je kopec na predaj
a neviem ci vyuzijem .. ale zas ma lepsi fotak ... ja vies ze detail, ale tak ja vyuzijem mobil akurat na volanie pisanie a obcas na fotenie a wifi
@pukynka_15 ....tak to by bola ideálna ta nokia alebo ked už budeš v tom bazare tak sa pozri na E63 ,E71 E72 to sú naozaj dobré mobili (podobné tej C3)... no najlepšie by ich bolo treba pozrieť pred kúpou
@pukynka_15 len prosim ta nekupuj X8 alebo X10 vlastne radsej nekupuj ziadny SE...ak chces android tak radsej htc alebo samsung...ak chces symbian alebo bez os tak jednoznacne nokiu...alebo iphone ale ten je kurva drahy...sice na ten pausal by to mozno nebolo take drahe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
navyse pri xperii ak mas dlhe nechty tak sa ti bude ten telefon zle ovladat...
a to kde je prosim ta napisane ze ma symbian S40? to by som rad vedel ktory kokot to napisal to su serie telefonov...S60 je symbian a S40 je seria 40 bez operacnych systemov...to je jedna vec...cize tam ti nema co zamrzat a symbian tiez nezamrza to neviem kde si sa docitala...maximalne tak pokial je upraveny operatorom...vtedy to je nestabilne a moze to robit problemy ale inak som s tym problem nikdy nemal a to pouzivam uz asi 5 rokov..
a tak ja sa nevyznám ale tu máš napísane » www.t-mobile.sk/telefony/nokia/... že operačný systém - symbian S40 ja netuuším čo to je, známy mi povedali že to mrzne ..
1. to ziadny symbian nema...to je len S40 cize bez operacneho systemu...ale aj keby to malo symbian tak ja hovorim ze to nemrzne to mrzne len lamam co s tym nevedia narabat..xperia ma zase androida a to je chaoticke neprehladne a tam kym by si sa zorientovala...
... a t-mobile je parta demnetov ...oni skonbinovali dva dokopi
... » www.mobilmania.cz/katalog-mobilu/...
a tak na xperii robiť viem .. dosť ľudí okolo mňa ju má ...
"cena a dostupnosť: neznáma / druhý štvrťrok 2011" a to si nachystaj minimalne 500 euro
a mne sa ta C3 paci..hlavne ta zelena verzia...je lacny a ponuka docela slusnu vybavu...chcel som si ho kupit ako zalozny telefon ale zatial som to odlozil
a ja neviem a aky mobil okrem tej nokie co jaro1991 pisal je este dobra ?? abo SE ?
SE by som nekupoval...a co sa tyka nokie..tych telefonov je vela...chcelo by to vediet na co ten telefon chces a za ake prachy..pretoze takto ti tazko poradit
@kosmiklove ...no to je pravda že sú s ňou nejaké problémy ale keby tam neinštalovali tie ich nepodarené soft. od t-mobilu tak by možno bežal normálne
a ak by som chcela bez pausalu len tak kupit tak asi tu xperiu .. s dakeho bazaru tutok na nete od dako co byva v blizkom okoli ...
len neviem, co je vyhodnejsie
ale podla mna bude pre teba dobra ta nokia...myslis ze xperiu vyuzijes ? resp jej funkcie
a neviem ci vyuzijem .. ale zas ma lepsi fotak ... ja vies ze detail, ale tak ja vyuzijem mobil akurat na volanie pisanie a obcas na fotenie a wifi