mam c6 a mam ju rada jedine jej minus je podla mna ze je to strasna brzda, ale tak co by si chcela ked touchscreen a kwerty (nemam kv) za hentaku cenu uz rok ju mam a cena sa nezmenila, cize dobra investicia ale nie som mobil expert, tak..
mal som c6 a nikomu ju neodporúčam. display napiču, olvádanie napiču, celý vrŕzga, rozpadáva sa, mal som pocit že ak mi padne tak ju vživote nezložím dokopy, inak je to velké hovado, ťažké, fakt nevydareený mobil, ale to je len môj názor, niekomu môže vyhovovať, ja by som nebral ani eriu mimi, aj to je napiču mobil podla mna
@ress uz len koli tomu ze ma android by som xperiu nechcel...btw vsetko co ma android je haraburda...ked uz mobil tak bud s ios, symbian anna/belle alebo win phone 7...
@kata535 pokial nejsi technicky typ tak z hladiska jednoduchosti skor nokiu pretoze v androide ak ho nepoznas tak sa budes orientovat hodne dlho pokial mas na vyber zobrat nieco ine tak neber ani jeden z menovanych...xperia je shit a ta nokia ma staru verziu symbianu...radsej by som zobral nieco s novsou verziou bud nokiu 500 alebo 700
chapem ze nemusis mat rad android, ako hocikto nemusi mat rad cokoladu, ale zajebat ze vsetko co ma android je haraburda lol. sa pozri na tie predaje, asi vela ludi nezdiela tvoj nazor. nokia sa zachranila tearz s belle, videl som ho nazivo a nie je to zle, ale pred tym to bolo nic moc.
ja mám c6 s tou gwert a je podľa mňa fajn.. tá xperia sa mi veľmi nepáči, pre mňa je to veľmi malé... nemám s nokiu problém len občas jej prepne, ale zas ktorému mobilu nie... takže mne vyhovuje to čo mám
@tryptaminedream ... z časti je to pravda či už chceš alebo nie ... nokia mala skoro 2 ročný sklz a to android využil ved do vtedy bol symbian na prvom mieste v OS (myslím do roku 2010)
@tomtoylc tak c6-01 ma ancu a ci sa dopredava to neviem ale v kazdom pripade je na tom lepsie co sa tyka rychlosti a stability...ten prvy dotykovy symbian v pripade c6-00 nebol dobre optimalizovany co sa tyka jak sw stranky tak hw stranky...system bol pomaly a este k tomu mal dost casto spomalene reakcie...inak co sa tyka funkcii bol fajn...ako kazdy symbian
@vampiredada xperia je shit...kup si ho ty ked sa ti tak paci -.-
@tryptaminedream viem ake su predaje a co sa tyka samotnych znaciek...nokia je kralom telefonov vseobecne a samsung je kralom smartphonov...ako uz spomenul @tomtoylc android iba vyuzil situaciu ktora nastala v nokii ked prechadzala na dotykace...
to sa ale casom zmeni..nokia lumia 800 lame rekordy predajnosti vo francuzku a statoch kde sa uz predava..da sa to porovnavat s predajom iphone 4s...ked sa rozbehne wp7 tak vsetci zabudnu co to je/bol android...
mne osobne preslo cez ruky viac droid phonov a sam som si kupil htc len tak z nudy aby som sa mal s cim hrajkat...takze moj nazor "nic moc" alebo "haraburda" je opravneny
@tryptaminedream snad mi chces povedat ze tomu neveris? je to tak ci chces alebo nechces...android bol vytvoreny od zakladov pre dotykace..uz tu dokonca aj bol nejaky tenn rocik ked nokia zacala s prerabkou na dotykace...tam stratili dost dost casu a teraz to konecne ako tak dohnali...
uz sa tesim ako sa vyplnia tvoje predikcie. povedat ze vsetko co ma android je haraburda je odvazne tvrdenie ked kazde druhe zariadene ma dorid, ale nevadi.
ano ma ho kazde druhe zariadenie pretoze je to jediny volne dostupny OS...symbian ma len nokia..ios ma len apple...co ine by mohli mat ked nie android?
nejde o to ze mne sa paci, ano paci a mam ho, ale ty sa tvaris ze to je nejaky odkundes system ktory nikto nepouziva. asi si ho ludia nekupuju preto lebo je na pixu. nechapes co je to podiel na trhu ?
ja netvrdim ze ho nikto nepouziva...ja len tvrdim ze je to blbost...a to je moj nazor a este nazor niekolkych dalsich...nokia si strazi symbian a ios si strazi apple...ostatne znacky znacky ako samsung, htc,sony ericsson, atd...aky mozu pouzivat os? jedine android lebo je plne prisposobyvi pre kazdy telefon/tablet od googly ktory ho robi pre ostatne znacky...a v podstate nema konkurenciu pretoze im nikto iny nema co ponuknut...win mobile skoncil a caka sa na win phone 7 ktory bude jak pre telefony tak pre tablety a to uz bude ozajstna konkurencia pre android...
a mne osobne android nevyhovuje...akurat co sa mi paci htc sense ale prostredie celkovo je nic moc az na tu rolovaciu listu ktoru ma uz teraz kazdy os ...system je celkovo deravy jak emental...virusov a spyware sa siri hocikde..dokonca aj na markete kde je taky bordel a tolko zbytocnosti...potom sa necudujem ze tam maju viac apps ako ovi store kde ma nokia len certifikovane aplikacie ktore ti zarucuju 100% funkcnost a neposkodia ti telefon...samozrejme antiviraky a ochrany a vsetko mozne...ale kolko je takych ludi co sa vie s tym pohrat a takych co si to kupia a v podstate to vyuziju len na net, hudbu, sms a volanie?
Telefóny s androidom sú haraburdy? Dobrá kravina.. Keby to boli haraburdy tak sa asi nepredávajú tak ako sa predávajú. Symbian som mala asi pol roka, to bolo asi najhoršie čo som kedy mala (podľa mňa), win mobile takisto. IOS, dobre, ale stále to nie je android. Za tú cenu kúpiť niečo také ako je iphone.. Ale dobre, keď niekto chce a má na to, prosím. Pre mňa je jednoznačne najlepší android. Väčšina telefónov s androidom sú naozaj kvalitné a ešte k tomu aj za prijateľnú cenu.
A späť k otázke. Nehovorím, že z týchto dvoch je kvalitnejšia Xperia. Neviem ani aká je C6. Ja by som SE X tiež nekúpila, ale ešte raz hovorím, keby som sa rozhodovala medzi hocičím a androidom, tak beriem androida.
@kosmiklove "v androide ak ho nepoznas tak sa budes orientovat hodne dlho" ?? mne sa zdá byť maximálne prehľadný, neviem kde si sa ty nevedel orientovať
@ress hm 14 rocna ma tu bude poucovat? neviem co konkretne si mala so symbian ze sa ti to tak nepacilo ale zrejme nieco hodne stale co porovnavas s terajsim androidom...v tom pripade tvoje porovnanie neni na mieste...
to si robíš srandu ??? akože Nokia oproti tej Xperii je kameň
Nokia: seká lebo má pomalý processor a slabý operačný systém Symbian ktorý dnes nikto nevyužíva, áno veľa ľudí ju chváli ale iba preto že ju proste majú a to je hovadina
Xperia mini Pro: 1GHz procesor, najlepší operačný systém Android 2.3
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
@kata535 pokial nejsi technicky typ tak z hladiska jednoduchosti skor nokiu pretoze v androide ak ho nepoznas tak sa budes orientovat hodne dlho pokial mas na vyber zobrat nieco ine tak neber ani jeden z menovanych...xperia je shit a ta nokia ma staru verziu symbianu...radsej by som zobral nieco s novsou verziou bud nokiu 500 alebo 700
chapem ze nemusis mat rad android, ako hocikto nemusi mat rad cokoladu, ale zajebat ze vsetko co ma android je haraburda lol. sa pozri na tie predaje, asi vela ludi nezdiela tvoj nazor. nokia sa zachranila tearz s belle, videl som ho nazivo a nie je to zle, ale pred tym to bolo nic moc.
... povedal by som to tak ... android len využil situáciu , ktorá nastala v nokii toť vše
@vampiredada xperia je shit...kup si ho ty ked sa ti tak paci -.-
@tryptaminedream viem ake su predaje a co sa tyka samotnych znaciek...nokia je kralom telefonov vseobecne a samsung je kralom smartphonov...ako uz spomenul @tomtoylc android iba vyuzil situaciu ktora nastala v nokii ked prechadzala na dotykace...
to sa ale casom zmeni..nokia lumia 800 lame rekordy predajnosti vo francuzku a statoch kde sa uz predava..da sa to porovnavat s predajom iphone 4s...ked sa rozbehne wp7 tak vsetci zabudnu co to je/bol android...
mne osobne preslo cez ruky viac droid phonov a sam som si kupil htc len tak z nudy aby som sa mal s cim hrajkat...takze moj nazor "nic moc" alebo "haraburda" je opravneny
ano ma ho kazde druhe zariadenie pretoze je to jediny volne dostupny OS...symbian ma len nokia..ios ma len apple...co ine by mohli mat ked nie android?
Nokia: seká lebo má pomalý processor a slabý operačný systém Symbian ktorý dnes nikto nevyužíva, áno veľa ľudí ju chváli ale iba preto že ju proste majú a to je hovadina
Xperia mini Pro: 1GHz procesor, najlepší operačný systém Android 2.3
toto už je prečo chváliť a s Xperiou budeš frajer