ktorý z týchto mobilov je najlepší?neviem si vybrať, na nokii sa mi páči foťák a nokia je vo všeobecnosti dobrá značka, HTC má windows, to že vraj nie je neviem čo a desire x je dosť malé na mna..ale čo by ste mi poradili?
Ak Windows Phone, tak určite radšej Nokia Lumia (než HTC), ale radšej 820 (miesto 800), tá je novšia... Ja čakám kedy bude na Slovensku Nokia Lumia 920...
Mám HTC 8S....vôbec si nesťažujem, aplikácie ako na androide, všetko v pohode. Jediný jeho problém je obmedzená kapacita pre aplikácie/hry na 2 MB...pre hudbu a fotografie sa dá dokúpiť pameťovka. Taktiež som rozmýšlal nad desire X...vybral som toto, lebo sa mi viac ľúbil, bol originálnejší a lahšie ovladateľni....no čo viem tak desire X je lacnejší, takže až by mala cena medzi nimi mať večší rozdiel ako 30€, tak by som bral Desire X
Chcem si kúpiť mobil na paušál a najvýhodnejšie ma to asi vyjde v Telekome, tam mobil dostanem za 99euro a paušál mám za 10 euro plus navýšenie za telefon 5e=15 euro mesačne..za nokiu lumiu 820 by to navýšenie bolo 11e, čo je vela pre mna..ešte som rozmýšľala nad samsungom galaxy SIII mini
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Za iných okolností by som bral Lumiu, ale 8>7,8 , takže radšej HTC 8s