Da sa este v tomto svete najst normalny chalan, tuziaci po vztahu, co vie co chce a nechce si len uzivat? Lebo v poslednej dobe mam pocit, ze taki chlapi su bud uz zadani,alebo maju nejaku poruchu
smutné, že takéto fóra vznikajú ale tak čo už... možno je to takými vecami ktoré môžu za to, že aj ja radšej investujem do iných vecí, než do ľudí ktorý si to nezaslúžia
@forte
Zaujímavé že ja som doteraz nevidel ani jedného takého chalana (ani babu v čižmách JBMNT). Táto epidémia má zrejme nejaké ohnisko v oblasti kde sa ty pohybuješ. Zodpovedné autority by mali zaviesť karanténu oblasti a tvrdo zakročiť kým nie je neskoro.
@elizabeth666 uz sme vymreli.. kazdy jeden co ti sem napisal koment..
echm.. fakt takrto otazky?? na svete su miliardy ludi.. v okoli kazdeho z nas tisice.. tak nechci povedat ze ani single one nesplna ooziadavky..
@lepka myslím si, ze tu pisu este povrchnejsie veci niektori ludia co tu obcas citam, a urcite som to sem nepisala preto aby si ma tu niekto vybral,lebo z najvacsou pravdepodobnostou ani tu takych nenajdem,len ma zaujmaju nazory, that s all.
@elizabeth666 bud zmen ludi okolo seba, alebo najlepsie skus spoznat nejaku partiu.. a uz urcite najdes niekoho normalneho...a neodsudzuj chalana kym ho dobre nespoznas ... o nositeloch oblecenia s JBMNT to posledne neplati
ja som nikdy nechcel nič viac než vzťah bez podjebávania , s úprimnosťou, pochpením, založený na skutočných citoch a blá blá...
neviem už ani spočítať koľké sa dušovali a sľubovali a neviem už ani spočítať koľkých ojebov som sa dočkal. a zarzu baba ktorá vedela čo chce, nevie čo chce, lebo vlastne miluje bývalého, vlastne nechce vzťah, vlastne nevie vôbec čo chce... ale ty si určite iná však
@48 a to ani nevravim aky som nenarocny co sa tyka vzhladu.... ale je pravda ze na nom nezalezi, ci pekna , ci menej pekna, vsetky to maju v hlavickach popletene
Tak kde by som bol.. Zvycajne Doma, v posilke, pod autom, v robote/skole a tak podobne. Väcsinou s kamarátmi (tiez nezadanými ktorý nemusia riesit drbnute zenské dnesnej doby-"česť výnimkam"). Staci hladat.
Takých je veľmi veľa. Problém, je že to väčšinou nie ten typ čo príde a zbalí ťa. Takí už zadaní sú. Presne ako píše @hawran sú to kamaráti. Určite takých okolo seba máš.
Sú nenápadní, nevytŕčajú, nerobia zo seba to, čo nie sú, sú aj v tvojom okolí, len sa musíš lepšie poobzerať a často sú to ako povedal @hawran najlepší kamaráti Zväčša sú doma, v škole, v práci, venujú sa niečomu, nechodia po baroch a diskotékach, nechlastajú a nevozia sa na drahých autách.
@elizabeth666 Samozrejme, že existujú. Medzi mojimi kamošmi je ich dosť a trúfam si to tvrdiť aj o sebe. Vďačím za to hlavne dobrej výchove a tomu, že veľa premýšľam, tým pádom som sa k tomu "stavu" dopracoval bez toho, aby som niekedy musel dievčatá podvádzať, hádzať do jedného vreca a podobné hovadiny. Na niektorých chalanoch je to na prvý pohľad vidieť, že sú takíto, iní zas pôsobia navonok nestálo. Treba hľadať. Prípadne sa takým nechať nájsť
@48 to chcem i ja,ale dnešné nenormalne ženy ti sú schopné klamať očividné sprostosti do oči akoby nič....btw ja sa tiež pýtam,kde sú normálne baby ktoré chcú vzťah s chlapom, a nie s jeho telom,príp.prachmi....a vieš,kde sú normálni chlapi? Sú to ti,ktorí ta majú radi, ale moc nebalia,...lenže pre typickú slovenku je príťažlivejší nejaký balíček,ktorý pretiahol opite ženské všade, kde sa dalo, a taký nie je nudný,lenže treba no len prevychovat..vravím z vlastnej skúsenosti,keď som balil skoro každú,mal som image kurevnika a každá moje flirtovanie brala tak,že veď on taký je,on rád báli,ten musí vedieť ako milovať ženu a podobne sracky....stavím sa,že o normálnom si myslíš,že nebáli každú,nie preto,že hľadá vzťah a nie len sex, ale preto, že je to tutkó,čo nevie balit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
@5
Zaujímavé že ja som doteraz nevidel ani jedného takého chalana (ani babu v čižmách JBMNT). Táto epidémia má zrejme nejaké ohnisko v oblasti kde sa ty pohybuješ. Zodpovedné autority by mali zaviesť karanténu oblasti a tvrdo zakročiť kým nie je neskoro.
@elizabeth666 uz sme vymreli.. kazdy jeden co ti sem napisal koment..
echm.. fakt takrto otazky?? na svete su miliardy ludi.. v okoli kazdeho z nas tisice.. tak nechci povedat ze ani single one nesplna ooziadavky..
povrchné toto
neviem už ani spočítať koľké sa dušovali a sľubovali a neviem už ani spočítať koľkých ojebov som sa dočkal. a zarzu baba ktorá vedela čo chce, nevie čo chce, lebo vlastne miluje bývalého, vlastne nechce vzťah, vlastne nevie vôbec čo chce... ale ty si určite iná však
divne, preco je vsade tolko spravnych zien a tolko spravnych chlapov a kazdy narieka ze kde su ti spravni ludia opacneho pohlavia
jedine ze by si tak trosku vymyslali
fyzicka pritazlivost je potrebna to je pravda a neodporuje to tomu co som napisal, ved skus sa zamysliet..
jedného takého mám :happy:
vo filmoch a rozprávkových knižkách