Vysvetlenie by bolo také, že nastavíš okraje tak. Aby sa medzi nimi nachádzalo len 30 riadkov. A 60 úderov neviem ako presne som urobil, ale tiež tuším s okrajom.
A nevieš mi prosím ťa povedať presné čísla, aké by som tam mala nahádzať? Vieš, toto nie je moja parketa, pretože som no...ako to povedať....strašne informaticky negramotná Bola by som ti naozaj vďačná
Inak Arial nie je vhodný na oficiálne práce, použi Times new roman alebo iné písmo, čo má také tie nožičky
(ako po slovensky povedať patkové a bezpatkové písmo?)
A celkovo riešiť to formátovaním nie je veľmi šťastné, lebo možno budeš mať odsadenie odseku alebo medzeru medzi odsekmi a podobne a už ti to presne nevyjde, proste si dáš počet znakov a predelíš to 1 800. Čo nie je komplikované a umožní to trocha inteligentné formátovanie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Okraj hore: 2,46"
Vľavo: 0,98"
Dole: 2,95"
Vravo: 0,98" (je to v rozožení strany)
vychádza to na Normo stranu s Arial 12 bodovým písmom.
Bez medzery za odstavcom. A zarovnané do bloku. Potom to je taký slíž v strede.
Ak niečo nejde, napíš. Pošlem ti aj tú šablónu, pohode.
je urobená pre príjmačky na VŠMU na scenáristku a dramaturgiu.
(ako po slovensky povedať patkové a bezpatkové písmo?)
A celkovo riešiť to formátovaním nie je veľmi šťastné, lebo možno budeš mať odsadenie odseku alebo medzeru medzi odsekmi a podobne a už ti to presne nevyjde, proste si dáš počet znakov a predelíš to 1 800. Čo nie je komplikované a umožní to trocha inteligentné formátovanie.