ja tam tiez nejdem ale vraj stuzky sa objednavali pre vsetkych tak akosi predpokladam ze nejaku dostanem uz zacinam chytat nervy ze kedy a kde mi to akoze chcu odovzdavat
nosil som ju asi týždeň... po stužkovej som ju mal ešte asi 2 týždne na obleku , potom som ju týždeň nosil, následne mi spadla a odvtedy som ju nosil vo vrecku, ak by som ju na niečo súrne potreboval
mám teraz také to ,,rebelské obdobie,, kedy som proti všetkým týmto zbytočnostiam ako je stužková a iné...takže už len z tohto pohladu zorganizujem niečo také ako pálenie stužiek ...
objednávali sme si dokonca dve, ak by sme náhodou jednu stratili. dva dni po stužkovej som už nevedel nájsť ani jednu. mojej mame sa to podarilo týždeň pred mojou maturitou.
Keďže som sa bál, že ju stratím, nenosil som priamo maturantskú stužku, ale iba zelenú stužku bez výšivky. Nosil som ju na pravom ramienku školského ruksaku. A nosil som ju rád.
Neviem, čo je na tom divné, trápne, ani prečo by sa za to mal ktokoľvek hanbiť. Hanba je, až keď ju nosíte dva roky za sebou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
nosili ste ju alebo ste jebali na to?
ak si dobre pamatam
ja tam tiez nejdem ale vraj stuzky sa objednavali pre vsetkych tak akosi predpokladam ze nejaku dostanem uz zacinam chytat nervy ze kedy a kde mi to akoze chcu odovzdavat
u nas v triede div ze si ju ludia aj na celo nelepili.
ja ssom nebola ani na stuzkovej takze moja je niekde nezvestna
Neviem, čo je na tom divné, trápne, ani prečo by sa za to mal ktokoľvek hanbiť. Hanba je, až keď ju nosíte dva roky za sebou...
a máme v zálohe ešte jednu