Ako môže niekto nosiť okuliare na ďiaľku občas? Nemajú sa náhodou nosiť stále ? (teda okrem toho ak má niekto šošovky, spí, alebo je v sprche, bazéne atď,
nosil som okuliare 22 rokov, potom som presiel k ocnemu na sukromnu kliniku, zistil mi mensie dioptrie ako som tych 22 rokov mal a povedal, ze vlastne okuliare nosit nemusim vobec a uz je to 5 rokov, co ich nemam a uplne v poho
Jaj som vždy mala dobrý zrak ale na ZŠ som šla k očnému lebo som text videla dvojmo a mi to vadilo tak mi potom dal okuliare na čítanie ale vôbec nič sa tým nezmenilo tak som ich po nejakej dobe prenechala mame ..ale teraz mám pocit že už nevidím tak dobre jak kedysi tak uvažujem že tam zas skočím..našťastie ten starý úchyl už vraj nerobí
Bola som na operácii očí lebo mne sa zdalo že vidím dobre pri tom som mala 3,5 dioptrie... avšak hrozne som krčila čelo /privierala oči aby som videla pri tom som si to vôbec neuvedomovala.
Najlepšie investované prašulky ever
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Najlepšie investované prašulky ever