Mám len dva páry bielych ponožiek, aj to sú jedny tie huňaté a druhé sú dosť hrubé, čiže oboje nosím len cez zimu a možno tak raz za mesiac. A nemám proti nim nič, ale uprednostňujem tmavé, lebo biele sa strašne rýchlo ušpinia.
mam asi dvojo. a moze mi to byt jedno ked vkuse nosim kecky tak to nevidno. len nemam rada ked mam rifle biele tricko a cierne ponozky vtedy si vezmem biele
...a ani si neviem veľmi predstaviť, že by som nosil iné ako biele. v súvislosti s bielymi ponožkami sa mi vynára jeden výrok môjho spolužiaka zo základky, ktorý často opakoval, že: "biele ponožky sú moje najobľúbenejšie".
moje samozrejme tiež,ale ja som biele na základke veľmi málo nosil. začal som ich nosiť až na strednej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
to mohol nosiť len Michael Jackson, inak to je proste celé zle.
(biele ponožky jedine tak na šport alebo nejaké špecializované praxe, kde sa to z neznámeho dôvodu vyžaduje)
a úplne najhoršie ponožky sú ešte také tenké, cez ktoré presvitajú prsty. to už je úplne najhoršie, čo si milovníci bielych ponožiek môžu dať na nohy.
moje samozrejme tiež,ale ja som biele na základke veľmi málo nosil. začal som ich nosiť až na strednej.