neviem sice ako modny doplnok vedia byt vkusne hodinky pekne, ale nejako toto neriesim, prakticky nosim vsade so sebou mobil a ak ma zaujima cas rozsvietim displej a tam to konci
@melancholik a presne pre tento dôvod som si kúpil hodinky, lebo to vyberanie telefónu a rozsvietenie ma hnalo do šialenstiev. Teraz som už tak zvyknutý, že som sa viac krát prichytil, že ťukal som do mobilu a niekto na ulici sa ma opýtal koľko je hodín a ja som sa kukol na hodinky na ruke a pritom som bol na mobile
nie, okolo zápästí nosím farebné úzke gumenné gumičky, také tie čo sú aj na jarnej cibuľke a podobne keby sa mi rozjebabrú vlasy, tak ma zachránia a gumičky sa zídu aj vtedy keď to nepredpokľadáš!
Milujem hodinky, mam dvoje 'kovove', jedny z nich su nefunkcne ale whatever buduci rok planujem dokupit nejake pekne s kozenym remienkom...hodinky su fascinujuce a uplne mi to chyba na ruke ked napr idem do fitka a neberiem si ich.
Nosím nosím samozrejme, hlavne do rôznych spoločenských akcií sa to vždy hodí ako doplnok, nie že by som ich používal ale vyzerá to fajn .
Od priateľky som dostal ako darček hodinky od značky Casio, iba si ich pochvaľujem. » www.kuponyzdarma.sk/vivantis-sk/...
Na tejto stránke nájdete mnoho hodiniek a aj iných doplnkov či už pre ženy alebo mužov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@6q66 asi to bolo myslene tak ci ich aspon obcas nosis resp. ci ich aspon vlastnis lebo ja napriklad hodinky ani nemam a viem ze vela ludi tiez nie.
a ešte dobré hodinky.
Od priateľky som dostal ako darček hodinky od značky Casio, iba si ich pochvaľujem.
» www.kuponyzdarma.sk/vivantis-sk/...
Na tejto stránke nájdete mnoho hodiniek a aj iných doplnkov či už pre ženy alebo mužov.