od cernocha z pod Michalskej brany mam dva roky cerveno-cierny pleteny naramok.. potom paska z Rock For People 2010.. na druhej ruke mam zlto-zeleny gumenny naramok od ICM z Minikvasu 2009 a naramok Dukly Trenčín s logom zlto-bordovy
momentálne nič musela som to poskladať pred rodinnou oslavou ale ked to tam naložím nachádza sa tam drevený náramok od kamaráta,gumička na vlasy,pár bavlnených náramkov,hodinky,gorálkový náramok čo má asi 2 metre keď ho rozriahnem a na druhej ruke ružová šnúrka asi mi prepína ale čo už nikdy nevieš čo z toho sa ti hodí
drevené korálky,zo všelijakých kameňov a aj pletené..na každý sa mi viaže nejaká spomienka väčšinu som podostávala takže mi pripomínajú aj ľudí ktorích mám najradšej
zvyčajne nenosím...sem-tam hodinky, ale keď sa pýtaš na náramky, tak občas vezmem niektorý zo svojich strieborných, alebo taký krásny s minipríveskami...
na ľavej mám z minuloročnej a tohtoročnej pohody a na pravej gumičku nosím, inak nič.. ale ešte pred mesiacom som na pravej nosila asi tisíc gumených farebných
Náramky milujem mám ich niekoľko aj pletené aj s korálkami a tak no momentálne nosím na ruke iba jeden: červený kožený značky PANDORA bol dosť drahý ale stojí zato
Monster naramok zeleno cierny z festu, potom Livestrong od kamaratky, a tkaky cierny to je taka bavlnka ana tom je srdiecko co zapada do druheho srdiecka co ma kamaratka..tieto ma v poslednej dobe vzdy a ostatne obmienam podla nalady
už asi 12 rokov nosievam také z bavlniek s rybím vzorom (raz za čas si upletiem nové). aj rôzne tenké kožené sa mi páčia, ale tie sa rýchlo zničia, lebo ma nebaví dávať si to dole pri sprchovaní.
korálky biele (1m), čierne (1m), ružová gumička (síce ako gumička nevyzerá skôr ako narámok ), farebný gorálkový náramok (take kvietky), nejake stužky čo sa mi páčili a bolo mi ich ľúto vyhodiť (ružová, biela, žltá) .občas sa k nim prida power balance, alebo obyčajná gumička do vlasov ....a prečo to nosím? neviem zvykla som si.... .ale je to dobre ked sa nudím
nosievam kozene sem tam ale nie na trvalo to nemozem. aj naramky z pohody by som nosila ale musela som si ho dat dole a este gumicku do vlasov pravidelne
väčšinou gorálkové, niektoré aj vlastnej výroby, mám ich skoro až po lokte festivalové boli ale už som sa ich musela z estetických dôvodov zbaviť. Potom také čudné, kamarát ich nazval že telefónne dróty
na pravej ruke mam cca 40 sex naramkov a tie silikonove hodinky a dva strieborne prstene a na lavej ruke mam jeden z bavlniek jeden strieborny , psí obojok 6 hrubsich gumenych a 2 z festov , taky cerveny z nejakych snuriek z chorvatska ...a zlaty prsten ... nic moc
gumené, potom s kamarátkou sme si urobili dva náramky priateľstva, také korálikové, potom mám pletené bavlnkové z tábora....a v poslednej dobe mi ruky zdobí aj prsteň
na ľavej ruke mám strieborný prsteň so srdiečkom na prstenníku, na druhej ruke mám tiež na prstenníku strieborný prsteň s deflínmi, potom na tej ruke mám striebornú retiazku, zelený "sexnáramok", s korálok urobený ručne náramok od kamarátky a vždy gumičku, nikedy až tri vždy je tam jedna čierna a teraz je tam aj kriklavoružová
Minulý rok som nosila festivalové, tento rok už ma to prešlo.
Momentálne mám na ľavej ruke "Allahovo oko" z Troje, čierny sklenený náramok z Benátok a dve úplne tenké kovové retiazky od mamky. Na pravej ruke mám čiernu gumičku a náramok z jačej kože a z jačej kosti na ktorej je napísaná časť mantry z Nepálu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
ale gumičku do vlasov mavam na ruke ..väčšinou
A jeden z Grécka.
Nosil som aj kožený, ale s tým som zatrhol, je to týranie. Potom som mal aj nejaké gumičky do vlasov, ale to sa rozdriapalo. fuck!
Oceľové, výnimočne korálky alebo vybíjané.
Momentálne jeden veľmi pekný náramok od jednej tety, s krížikom
Potom drevené...
a ja npsím momentálne ten z Grejpu, i ked tie náramky nenávidím. prináša mi pozitívne myšlienky, tak si ho nechávam.
a jeden taky strieborny
momentálne mam na sebe tky srdiečkový čo mi ladi k oblečeniu
ale rada by som mala naramok priteľstva
ja nosím hodinky..a jeden úžasne dokonalý od sestry...taká prekrásna kvetinková bižutéria...
a nosila som aj bavlnené vlastnej výroby, ale prestala som...
a náramky z festivalov mi zavadzajú...
kedysi som nosievala viac prsteňov, strieborné retiazky, aj korálkové náramky a pásky z festov, ale už ma to prešlo
v zelenej farbe bez tej vnutornej veci dole a na dovolenke som si tam dal napisat matias...
Čierne hviezdy.
Čierne korálkové.
Strieborno čierne tenké kovové.
A v neposlednom rade škrabance od mačiek.
Momentálne mám na ľavej ruke "Allahovo oko" z Troje, čierny sklenený náramok z Benátok a dve úplne tenké kovové retiazky od mamky. Na pravej ruke mám čiernu gumičku a náramok z jačej kože a z jačej kosti na ktorej je napísaná časť mantry z Nepálu.