Mala by som nosiť stále, ale nosím ich len keď potrebujem vidieť HD Šošovky som si prestala objednávať, lebo som stratila papier s tými hodnotami a nechce sa mi to riešiť.
mam predpisane, vsetci sa so mnou hadaju preco ich nenosim, ale ja viem fungovat aj bez nich, v skole precitam na tabulu, takze nenosim a dufam, ze sa to zhorsovat uz ani nebude, aby som nebola donutena ich nosit
Lepsie mi je ked ich mam, ale v poslednej dobe sa v nich citim hrozne skareda, takze ich nosim len v robote pri pocitaci a ked nezabudnem davam si ich dole ked idem hocikam od pc prec
Ja ich nosím od škôlky a neviem si už bez nich predstaviť život. Mám ich rada, sú takou mojou súčasťou. Samozrejme pravdou je, že by som radšej bola, keby som mala zrak úplne v poriadku, ale tak okuliare nie sú pre mňa nijaká záťaž.
Nosím niekoľko typov okuliarov. Plánujem tieto: Video Mask Liquid Image - Hydra Series HD 720p - kvôli videozáznamu. Páčia sa mi aj Sony PlayStation VR. Ale sú ešte príliš drahé.
Čo sa týka citového vzťahu - neprežívam voči okuliarom fetišistické emócie. Beriem ich ako praktické pomôcky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
okuliare sú samé o sebe super, no mne žiadne nesvedčia
Mala by som nosiť stále, ale nosím ich len keď potrebujem vidieť HD Šošovky som si prestala objednávať, lebo som stratila papier s tými hodnotami a nechce sa mi to riešiť.
Ale hlavne bez nich nič nevidím
Čo sa týka citového vzťahu - neprežívam voči okuliarom fetišistické emócie. Beriem ich ako praktické pomôcky.