Pes mi rozhrýzol nabíjačku. Mam Toshibu. Chcela by som vedieť, či tu niekto vie, ako to "chodí" s nabíjačkami - či ich majú v obchode na sklade (nie že treba čakať 2 týždne na objednanie) a koľko asi tak stoja. Plus, či keď som sa zaplatila za rozšírenú z
ja som mala rozhryzenu nabijacku od zajaca a novu som si kupila za 40 eur.. ale to je taka speciala, ze tam je koncovka pre kazdy notebook, lebo inu nemali.. a nabijacku kupis hocikde..
existujú aj univerzálne/"neznačkové", ktorých majú obvykle pár typov a kusov priamo v akomkoľvek IT obchode. parametre už vieš, takže aj takú by si si mohla zohnať, a obvykle sú aspoň o polovicu lacnejšie ako tie oficiálne značkové, len tam treba ešte dávať pozor na typ konektora - ja som si raz zohnal jednu čo mala konektor vymeniteľný a k tomu sadu asi všetkých používaných, takže šlo len o chvíľku metódy pokus-omyl.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
» www.hej.sk/prislusenstvo-p...
existujú aj univerzálne/"neznačkové", ktorých majú obvykle pár typov a kusov priamo v akomkoľvek IT obchode. parametre už vieš, takže aj takú by si si mohla zohnať, a obvykle sú aspoň o polovicu lacnejšie ako tie oficiálne značkové, len tam treba ešte dávať pozor na typ konektora - ja som si raz zohnal jednu čo mala konektor vymeniteľný a k tomu sadu asi všetkých používaných, takže šlo len o chvíľku metódy pokus-omyl.
dala sa zlepit a uz 2 roky funguje,len musim davat pozor ,aby sa v tom mieste neohol kabel.