potrebujem poradiť pretože mám nejaké tie prachy usetrené a mám dilemu či si kúpiť nový mobil alebo notebook. totiž doma mi nechcú dovoliť drahší mobil... vraj je to blbosť, na ktorú vyhodím kopec penez a keď si ešte doložím do tých prachov na mobil tak s
Ak skutočne potrebuješ ten NB tak si kúp ten...teda že pôjdeš na školu alebo sa musíte doma deliť 30 o jeden PC
A mobil záleží od toho či budeš mať v ňom internet (myslím že si budeš maesačne platiť mobilný internet nie hladať wi-fi po podnikoch ) lebo ak nie tak ti je drahý telefón k ničomu...
Vieš drahý mobil adekvátne využiť? (Poriadnym využitím nemyslím hranie ani machrovanie, ale napríklad remote control na PC, výpočtové emulátory MATLABu, veľké Office dokumenty, FTP/Samba...).
Pokiaľ by som ja nemal čo robiť s peniazmi, tak jasne obe (viem dostatočne zaťažiť akékoľvek PC aj mobil).
Reálne (keďže nemám až také nekonečno zdrojov) - namiesto mobilu za 600-700€ (iPhone 4S, HTC One X či Samsung Galaxy III) si radšej kúpim Android do 200€ s výdržou pri bežnom používaní aj 3-4 dni a 13" notebook za 400-500€ s výdržou nad 8 hod.
Ale ináč určite skôr notebook, myslím že mobil ti stačí hocijaký, teda aspoň ja mám pocit že je hlavné že sa dá z neho volať a písať sms a ostatné veci sú zbytočnosti a vyhodené peniaze.
@vitto určite notebook, akýkoľvek mobil nad čojaviem 100 eur je vyslovene hovadina, akože keď na to človek má prachy a nikde mu nebudú chýbať tak prečo nie, ale vezmi si že mobil používaš ako hodinky, budík, na smsky a na volania, a čokoľvek iné buď nevyužiješ vôbec, alebo ti to nebude chýbať, čiže pokiaľ by som ja mal na výber medzi vymakaným mobilom z ktorého 98% funkcií nevyužijem, a notebookom, tak neváham ani sekundu a beriem notebook.
vacsina je za notas, a mate veru pravdu, cely den som snorila po vselijakych strankach a zistila , ze kym mi mobil dosluzi novy nepotrebujem a ten notas bude rozumnejsie riesenie... a dovod na zavedenie wifinky a o par mesiacikov aj mobil diki za rady
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ak skutočne potrebuješ ten NB tak si kúp ten...teda že pôjdeš na školu alebo sa musíte doma deliť 30 o jeden PC
A mobil záleží od toho či budeš mať v ňom internet (myslím že si budeš maesačne platiť mobilný internet nie hladať wi-fi po podnikoch ) lebo ak nie tak ti je drahý telefón k ničomu...
Nad akým mobilom rozmýšlaš?
Pokiaľ by som ja nemal čo robiť s peniazmi, tak jasne obe (viem dostatočne zaťažiť akékoľvek PC aj mobil).
Reálne (keďže nemám až také nekonečno zdrojov) - namiesto mobilu za 600-700€ (iPhone 4S, HTC One X či Samsung Galaxy III) si radšej kúpim Android do 200€ s výdržou pri bežnom používaní aj 3-4 dni a 13" notebook za 400-500€ s výdržou nad 8 hod.
Ale ináč určite skôr notebook, myslím že mobil ti stačí hocijaký, teda aspoň ja mám pocit že je hlavné že sa dá z neho volať a písať sms a ostatné veci sú zbytočnosti a vyhodené peniaze.